Lagre
Tipp topp escape room

Testet Ville Vesten med en større gjeng. Utrolig kult opplegg og veldig forseggjort! Oppgavene var... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Torgrim S
Spennende, gøy og litt skummelt

Vi var to par som prøvde "mentalsykehuset" - det var veldig gøy! Hannah var en morsom og varm... les mer

Anmeldt 1 uke siden
18malo
Fredrikstad, Norge
Les alle 2 070 anmeldelsene

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 23,69
fra USD 42,80
Oslo Discovery Tour
134 anmeldelser
fra USD 87,51
fra USD 500,00
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Veldig gøy med bra rom! Hyggelig game master (Nicolas) Spilte igjennom Vill vill vest rommet med familien😃

Takk, johannesthors
EscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2022

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Nikolas tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Great Success form us. Lianna was a great hoast

Vet ikke hvor mange ord dere vil men it was great dedd

Takk, Justnilz

Hi!
Thank you so much for taking time to write a review! We are happy to hear that you had fun and that Liana helped create a great experience for you. We hope you want to try more of our games!
Welcome back another time! :)

Best regards,
The Escape Games-team

Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Ekstrem finnoppelvelse med venner. Klarte oss fint gjennom ondskapens hus. Liana var en fantastisk gamemaster!😎

Takk, W8966ONandreas_

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 1. september 2022 via mobile enheter

Veldig gøy teambulding med jobben! Og gøy og nesten sette rekord på rommet!
Og Hanna og Mona var gode verter😄

Takk, 391signe_

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona og Hanna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake, kanskje dere tar en rekord neste gang, vi har troen!

Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Veldig morsom opplevelse, William var utmerket game master og ga oss gode hint når vi utfordret isriket og reddet menneskeheten.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Ludvik H

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde det morsomt med å redde verden hos oss, og for at William tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)