Lagre
Mentalsykehuset

Veldig gøy med Marianne som vert! Kjempe bra og litt skummelt men var trygt og gøy :D drar... les mer

Anmeldt i går
Cajsa M
Gøy kveld på mentalsykehuset

Veldig gøy og profesjonelt! Vi fikk god hjelp av Marianne. Veldig hyggelig vert. Kule rom og... les mer

Anmeldt i går
Martine B
Les alle 2 164 anmeldelsene

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 23,46
fra USD 42,40
Oslo Discovery Tour
146 anmeldelser
fra USD 92,35
fra USD 183,75
Anmeldt 5. september 2022 via mobile enheter

Den var en veldig hyggelig opplevelse for meg og venna mine med en veldige koselige gamemaster Nikolas :)

Takk, issea2022
EscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2022

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Nikolas tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Veldig morsom opplevelse. Vår gamemaster Emilie var veldig informativ og flink. Vi føler oss ivaretatt og kommer gjerne tilbake. Anbefales!

Takk, 943sukip

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Emilie tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Veldig morsom opplevelse. Hosten vår EMILIE var fantastisk. Kommer tilbake ved en senere anledning. Dette anbefales.

Takk, kim5ung

Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Prøvde western escape room og er veldig fornøyd. Passe utfordrende og vanskelig. Anbefales på det sterkeste. Hjalp også å ha en kjempeflink Nikolas som gamemaster.

Takk, G1001FTandersb

Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Veldig gøy. Anbefales.

Liana var en meget kul escapevert

Meget kule oppgaver, kjekke ansatte og god service.

Har flere rom og mye variasjon

Takk, andreassuoranta

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)