Vi har vært ved Escape Games flere ganger, og denne gang spilte vi gjennom AI: Robot Eva. Rommet... les mer
Dro dit for å feire bursdagen min, veldig gøy aktivitet for en vennegjeng! Millie var ansvarlig for... les mer
Veldig bra games, gøy og underholdene i tilegg til en super gamehost med navn Mona kommer definitivt tilbake hit!!!!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Meget bra opplegg , veldig realistisk rom . Vi var en gjeng på 6 personer og valgte ondskapenshus. Gamemaster Nikolas var også meget hyggelig !
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Nikolas tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Heidi var en super gamemaster! Vi koste oss masse!!! Passe skummelt, trodde jeg skulle tisse på meg.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Har prøvd et par rom her nå og det har vært veldig gøy og passe utfordrende. Game master Simen gjorde at hele opplevelsen var veldig bra! Full pott fra oss!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Simen tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Elsket gamemasterne Anna, Heidi og Kristina!! Oversiktlig og lett å henge med👍🏻 Passelig tidspunkter med hint🤟🏻
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Anna, Heidi og Kristina tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Den var en veldig hyggelig opplevelse for meg og venna mine med en veldige koselige gamemaster Nikolas :)