De som jobba der var veldig flinke! Vi fikk god innføring, i tillegg var personale utrolig vennlige... les mer
Vi hadde ikke prøvd det før og ble positiv overrasket. Andrea som var vår guide var veldig... les mer
Samarbeidet var morsomt. Ritualet var spennende. Simen var gamemaster og ga oss hint da vi var sto fast
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Simen tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Morro for hele familien. Voksen og 3 barn på 9, 14 og 16. Vill Vest :-) Strålende med Simen som gamemaster! Kommer tilbake.
The Escape Games-teamet
Første gang vi har prøvd escape room, utrolig kjekk opplevelse! Anna som veiledet oss var utrolig hyggelig og hjelpsom. Anbefale virkelig å prøve ut, kjekt for alle både store og små!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Anna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig morsomt, man føler seg flink når man får til noe. Det var veldig hyggelige folk som jobbet her og det var en overall veldig god opplevelse. Veldig gøy med cowboy klær.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig morsom aktivitet for venner! Alle må bidra og alle hadde det veldig gøy😊
Veldig fin Guide som heter Mona, hun hadde en nyttig og fin intro 😊
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Den var en kjempe bra å Fin opplevelse.
Takk til Mona som hadde rommet.😃
Kan nesten ikke vente til å prøve neste rom