Morsomt

Morsomme oppgaver og effekter. Spillverten vår, Chris, var søt, oppmerksom og hjelpsom. En... les mer

Anmeldt i går
Chanette H
Gøy og skummelt

Vi var på mentalsykehuset og hadde det utrolig gøy. Det var lagt opp veldig bra med kreative... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Erna K
Les alle 2 435 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 3. juni 2023

Takk til Heidi for at hun gjorde opplevelsen artig. Vi koste oss masse med familien på ubåt voyage. Det var passe utfordrende

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Lina H
EscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2023

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Vi tok ondskapens hus og det var både spennende og en utfordring! Klarte å løse oppgaver og bli skremt på samme tid, men vi kom oss ut! Stor takk til MONA som tok oss godt imot helt fra da vi kom og til vi dro! Blir helt klart å komme tilbake for nye rom.

Takk, AnetteKristine0

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Super morsom opplevelse. Like gøy som det ser ut!! Burde oppleves. Tusen takk til Heidi som virkelig fikk skremt oss i rommet « ondskap»

Takk, kevinaulom

Anmeldt 28. mai 2023

Var i rommet ondskapenshus.Litt skummelt og super gøy med med venner. Anna gjorde opplevelsen herlig

Takk, Nastaha A
EscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2023

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Anna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Veldig morsomt rom, Ondskapens hus.. skummelt
Instruktøren Anna var veldig flink til å veilede og hjelpe når vi trengte

Takk, 932linditam