Morsomme oppgaver og effekter. Spillverten vår, Chris, var søt, oppmerksom og hjelpsom. En... les mer
Vi var på mentalsykehuset og hadde det utrolig gøy. Det var lagt opp veldig bra med kreative... les mer
Supergøy event med familie, vi kommer gjerne igjen! Heidi var bra host
Dette var fin vanskelighetsgrad for oss, kom oss ut på 45 min
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Takk til Heidi for at hun gjorde opplevelsen artig. Vi koste oss masse med familien på ubåt voyage. Det var passe utfordrende
The Escape Games-teamet
Vi tok ondskapens hus og det var både spennende og en utfordring! Klarte å løse oppgaver og bli skremt på samme tid, men vi kom oss ut! Stor takk til MONA som tok oss godt imot helt fra da vi kom og til vi dro! Blir helt klart å komme tilbake for nye rom.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Super morsom opplevelse. Like gøy som det ser ut!! Burde oppleves. Tusen takk til Heidi som virkelig fikk skremt oss i rommet « ondskap»
The Escape Games-teamet
Var i rommet ondskapenshus.Litt skummelt og super gøy med med venner. Anna gjorde opplevelsen herlig
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Anna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig morsomt rom, Ondskapens hus.. skummelt
Instruktøren Anna var veldig flink til å veilede og hjelpe når vi trengte