Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt i går
Sarah Marie H
Bursdag og kos

Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer

Anmeldt i går
bjørn andreas b
Les alle 2 413 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Dette var kjempegøy og litt skummelt! Skikkelig teambuilding! Vår gamemaster Cristina var superflink 🤩 Må tilbake for å forsøke flere rom!

Takk, Rita W
EscapeGamesOslo, Manager på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2023

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Cristina tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 3. juni 2023

Tusen takk for en spennende og utfordrende opplevelse! Isriket er det beste escape room vi har vært i, takk til vert Heidi for bra veiledning underveis 😊

Takk, Anita O

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 3. juni 2023 via mobile enheter

Supergøy event med familie, vi kommer gjerne igjen! Heidi var bra host 🤩👌
Dette var fin vanskelighetsgrad for oss, kom oss ut på 45 min

Takk, 341meretheb

Anmeldt 3. juni 2023

Takk til Heidi for at hun gjorde opplevelsen artig. Vi koste oss masse med familien på ubåt voyage. Det var passe utfordrende

Takk, Lina H

Anmeldt 1. juni 2023 via mobile enheter

Vi tok ondskapens hus og det var både spennende og en utfordring! Klarte å løse oppgaver og bli skremt på samme tid, men vi kom oss ut! Stor takk til MONA som tok oss godt imot helt fra da vi kom og til vi dro! Blir helt klart å komme tilbake for nye rom.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, AnetteKristine0

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)