Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer
Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer
Morsom opplevelse! Vi kom oss ut i siste sekund. Takk til spillmester Heidi for utmerket guiding og service.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
En flott opplevelse! Ikke for enkelt og ikke for vanskelig😍Heidi var en blid og hyggelig veileder.😊 Ikke for vansklig og ikke for enkelt! Veldig morsom opplevelse
The Escape Games-teamet
Liana var superflink! det var gøy men skummelt samtidig! rommet vi gikk til var ondskapenshus det var veldig morsomt og et veldig gjennomtenkt rom!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig morsomt escape room. Vi prøvde oss på å redde verden fra evig istid i Isriket. Passende utfordrende for et lag bestående av en som har spilt en del, og en som aldri hadde prøvd før! Game master Simen var fantastisk engasjerende og gjorde opplevelsen særdeles god! Hint ble gitt til passende tidspunkt. Vi gleder oss til å komme tilbake og prøve Gudfaren, forhåpentligvis med samme game master!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Simen tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Simen var kjempeflink gamemaster og hjalp oss når vi trengte hjelp i Gudfaderen. Han viset oss også hvor vi bommet og det var godt å vite i etterkant!✨
The Escape Games-teamet
Utrolig gøy og spennende. Takk til Malin, Ine og Elfrida som stelte i stand en fantastisk og morsom opplevelse for oss😁😁
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Malin, Ine og Elfrida tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)