Super morro og skremmende escape room!

Solveig den beste game masteren som finnes, jævelig morro spill med god hype. Vi kommer bare... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Karoline E
Tipp topp - anbefales

Instruktør Mona var helt super, noen i gruppen var litt engstelig - men ble da møtt på en superfin... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Maud Christine L
Les alle 2 401 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 3. juli 2023

Veldig gøy opplevelse og super engasjerte game mastere! Neste gang kommet vi 300 stk. takk for en super opplevelse med Heidi som game master

Takk, ingridbp96
EscapeGamesOslo, Leder  på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2023

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Heidi is the best! Hadde en flott opplevelse og likte hintene, akkurat passe. Spennende og gøy aktivitet i Oslo sentrum

Takk, inaborg

Anmeldt 1. juli 2023

Hedi som game master hygglig å spende escape rom.hadde det kjempe gøy kommer til å gjøre dette her igjen

Takk, Meander45897440310

Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, veldig gøy
Hadde fantastisk Geidi som game master, veldig hyggelig og flink. Stor fornøyd med henne

Takk, Astrid Johanna J

Anmeldt 1. juli 2023

Tiril og Heidi var flinke game mastere! Hadde det kjempe gøy og klarte rommet på 54 minutter og 54swkunder

Takk, Odyssey58742964250

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Tiril og Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)