Vi hadde ikke prøvd det før og ble positiv overrasket. Andrea som var vår guide var veldig... les mer
Kjempemorsom opplevelse enda en gang på escape room! Både skummelt, men spennende på ondskapens... les mer
Var på mentalsykehuset, var utfordrende og moro. Marianne ga oss en veldig fin gjennomgang før og etter spillet.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Marianne tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Gøy! Vi prøvde AI. Kom for sent på grunn av snøstormen, men Marianne var veldig hjelpsom. Tommel opp
The Escape Games-teamet
Veldig bra opplevelse og sto til forventningen, og Solveig gjor en god jobb som spill master. Alt i alt en god opplevelse
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Solveig tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Bra bursdagsgave å knuse rekorden på rommet! Marianne, Igor og Maria var gode verter og fortalte oss tilleggsinformasjon om rommet som gjorde opplevelsen enda bedre!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Marianne, Igor og Maria tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi gjorde Gudfaren-escaperommet, og det var veldig underholdende. Det var en utfordrende opplevelse (men gøy), og noen deler av det var faktisk litt skremmende. Vi ønsker å takke Anna, som var en utmerket vert. Hun besvarte alle spørsmålene våre, og hun var veldig tålmodig med oss når vi ikke helt forsto hva hun sa, og hun gjentok det for oss.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Anna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Hanna E og Mona vertet oss fantastisk! Kommer igjen! Selvfølgelig vant vi. Og det andre laget var enda dårligere tapere. Sykt gøy
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Hannah E og Mona tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)