Gudfaren var utrolig bra, William var veldig flink og ga hint akkurat i tide når vi begynte å bli... les mer
Flott opplevelse guidet av super spillmester William som måtte gi oss litt hjelp. Skal tilbake... les mer
Det var veldig gøy, masse gåter, fikk hjelp når vi trengte og ingen krangler. Vår game master var Hannah E og hun var veldig snill og hjelpsom. Fikk også et kort siden det var bursdagen min
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Hannah E tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Det var veldig gøy, vi koste oss sammen uten noe krangel. Vi brukte 53 min og 11 sekunder.
(Hannah E)
The Escape Games-teamet
Var på mentalsykehuset, var utfordrende og moro. Marianne ga oss en veldig fin gjennomgang før og etter spillet.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Marianne tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Gøy! Vi prøvde AI. Kom for sent på grunn av snøstormen, men Marianne var veldig hjelpsom. Tommel opp
The Escape Games-teamet
Veldig bra opplevelse og sto til forventningen, og Solveig gjor en god jobb som spill master. Alt i alt en god opplevelse
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Solveig tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Bra bursdagsgave å knuse rekorden på rommet! Marianne, Igor og Maria var gode verter og fortalte oss tilleggsinformasjon om rommet som gjorde opplevelsen enda bedre!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Marianne, Igor og Maria tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)