Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer
Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer
Vi hadde nylig gleden av å besøke Escape Games (AI room), og det var en fantastisk opplevelse! Fra det øyeblikket vi gikk inn, ble vi møtt med utfordringer som virkelig satte våre problemløsningsevner på prøve.
En spesiell takk til Ine, vår game-master, som var enestående!
Gleder meg til å komme tilbake for å prøve de andre rommene.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Ine tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Mille gjorde en strålende jobb.
Spennende oppgaver.
Vi klarte oss på 52 min.
Vi dro inn masse spenn.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mille tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Ina var kjempe flink, hadde det veldig gøy! Ecsape room er alltid morsomt på dette lokalet er alle som jobber her er kjempe nydelige!
The Escape Games-teamet
Solveig og Liana var fantastiske vertinner og vi stor koste oss. Vi var to familier på 7 ganger to som hadde det gøy!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Solveig og Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Super opplevelse etter en lang studiedag, Siri var en super vert og fiksa en gjenstand når noe gikk galt
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Siri tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Det var veldig gøy å løse oppdraget. Det utfordret oss å finne løsninger. Dette var samarbeid på høyt plan.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! Hjertelig velkommen tilbake :)