Andrea og Marianne ruler

Andrea og Marianne var veldige game masters og ga oss en forglemmelig opplevelse! Hjalp oss å rømme... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Sarah Marie H
Bursdag og kos

Vi hadde en fantastisk bursdagsfeiring med masse god humor og hjelp fra marianne og andrea, 10/10... les mer

Anmeldt 6 dager siden
bjørn andreas b
Les alle 2 413 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 15. november 2023

Mille gjorde en strålende jobb.
Spennende oppgaver.
Vi klarte oss på 52 min.
Vi dro inn masse spenn.

Takk, Coastal00233530685
EscapeGamesOslo, Leder  på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2023

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mille tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 12. november 2023

Ina var kjempe flink, hadde det veldig gøy! Ecsape room er alltid morsomt på dette lokalet er alle som jobber her er kjempe nydelige!

Takk, Crissy_gj_es

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Ine tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 12. november 2023 via mobile enheter

Solveig og Liana var fantastiske vertinner og vi stor koste oss. Vi var to familier på 7 ganger to som hadde det gøy!

Takk, theaonline

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Solveig og Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 9. november 2023

Super opplevelse etter en lang studiedag, Siri var en super vert og fiksa en gjenstand når noe gikk galt

Takk, Tor Emre Y

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Siri tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 8. november 2023

Det var veldig gøy å løse oppdraget. Det utfordret oss å finne løsninger. Dette var samarbeid på høyt plan.

Takk, Henny A

Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! Hjertelig velkommen tilbake :)