Vi hadde ikke prøvd det før og ble positiv overrasket. Andrea som var vår guide var veldig... les mer
Kjempemorsom opplevelse enda en gang på escape room! Både skummelt, men spennende på ondskapens... les mer
Veldig gøy opplevelse som alle burde prøve ut. Kom oss ut til slutt med god veiledning innimellom. Gode ansatte som tok vare på oss:) Vi fikk denne gangen god hjelp av Christina og Hanna, tusen takk for det!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Cristina og Hanna tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Veldig gøy å spille Mentalsyket med gode venner. Tiril var flink til å styre showet og skremte oss bra!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Tiril tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Hadde mentalsykehuset med Tiril. Veldig gøy! Tiril og Marianne var veldig hyggelige og ga fin introduksjon.
The Escape Games-teamet
Veldig godt opplegg, krevende og gøy! Hyggelige Heidi guidet oss godt! Perfekt å gjøre for venner og familie når som helst på året
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi var fire stykk som dro igjennom ranet av Don Corleones kontor. Dette var utrolig moro og bra sammensatt av gamemaster William! Anbefales på det sterkeste.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi hadde en veldig god opplevelse og Solveig forberedet oss godt til spillet. Vi kommer gjerne igjen!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Solveig tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)