Meget god service og flotte lokaler. Far og datter fikk en god og spennende opplevelse i rommet... les mer
Anbefaler Emilie, veldig flink, dyktig veileder og instruktør! Vi koste oss masse og anbefaler... les mer
Kjempegøy! Veldig god opplevelse, veldig positiv velkomst. Utrolig hyggelige folk vil sende en stor takk til vår gamemaster Heidi for den fantatiske jobben hun gjør! ️ anbefales virkelig til både store og små!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Var å spilte ubåt og var veldig fornøyd med vår opplevelse både med rommet og med vår gamemaster Heidi. Anbefaler denne bedriften på det varmeste når det kommer til escape rooms.
fantastisk! Bare fantastisk!
Det var skummelt og gøy. Veldig fint for et vennepar! Vi storkoste oss og de ansatte var kjempe hyggelige.
Vær gamemaster William var Ofc litt ekstra behjelpelig ;)
Anbefales!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vsr veldig gøy! Maria hjalp oss og vi følte oss konger. Så dette er noe jeg anbefaler alle å gjøre en gang med familien!!!!
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Maria tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi var 4 venner på The Escape Games v/ kirkegata 20, og var utrolig fornøyd med vår opplevelse! Mange gøyale/ spennende rom å velge mellom, (vi valgte: Ubåt Voyage), og gåtene var både spennende, litt utfordrende, men ikke for vanskelig heller. En veldig fin hverdags-og helgeaktivitet for både venner og familie. Vi var også svært fornøyd med oppfølging, og forklaring fra vår vert; en nyansatt ved navn Benjamin 😊👍🏻
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Benjamin tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Kjempe hyggelig personale! Fikk en god veileder, Mille, hun var full av humor! vi spilte ville vesten, et spill vi anbefaler, passer for både nybegynnere og mere erfarne😋 Veldig lettvint oppsett som er lett å følge
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mille tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)