Topp rom av utrolig god kvalitet. En skikkelig utfordring! En super teambuildingsaktivitet! God... les mer
Hadde med en gjeng 11-åringer som storkoste seg og løste Ville vesten godt innenfor tiden! God... les mer
Liana var kjempe hyggelig og imøtekommende og tok godt vare på oss vi var i skrekkrommet lg det var veldig gøy og skremmende
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Liana tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Det var veldig gøy og interresant, i tillegg var det mye detaljer i rommet. Marianne var veldig flink til å forklare og hjelpe til.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Marianne tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi hadde en fantastisk kul og bra opplevelse på Ville Vest-rommet. Vi klarte nesten alt på tiden, men siden ingen hadde booket etter oss lot Benjamin oss spille ferdig! 😊
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Benjamin tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Vi spilte «Ville vest ekspressen» som familie og var imponert over rommet - flott laget! Vi er mest med for å ha det gøy sammen og ikke for å knuse tidsrekorder. Da får alle sjansen til å delta, få med seg hint underveis og ta seg tid til å juble når hemmelig(e) dør(er) åpner seg. Tror det er like moro om man «klarer» rommet eller ikke, det er jo faktisk ikke meningen at alle skal rekke på 60 min. Tiden går fort og vi surret oss litt bort til 2 min sto igjen. Alle kan bidra i dette rommet, godt med plass og fin variasjon i oppgaver. Skummelt? Neida, bare for de ekstra skvetne voksne…
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss! Hjertelig velkommen tilbake :)
The Escape Games-teamet
Helt fantastisk opplevelse, anbefaler alle å ta en tur. Veldig hyggelige ansatte, store rom og alt var veldig bra gjennomført
The Escape Games-teamet
Ville vesten passet perfekt for familie med to jenter på 10 og 13 år. Topp underholdning for store og små, vi kommer igjen. Game master Mille gjorde en strålende jobb, bra info og akkurat passe tilstedeværelse. Tusen takk.
Hei!
Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Mille tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)