Perfekt for vår bedrift

Vi hadde en super opplevelse med William som vert. Vi fikk god forklaring og alle de ansatte var så... les mer

Anmeldt i går
ragnhildo2022
Fantastisk

Fantastisk opplevelse. Vi var 11 stykker som hadde det kjempe moro. Personale var suverene og vi... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Marianne M
Les alle 2 486 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter

Vi hadde ikke prøvd det før og ble positiv overrasket. Andrea som var vår guide var veldig hyggelig! Vi prøvde AI ROBOT rommet

1  Takk, 424ida
The Escape Games, Eier på The Escape Games, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Andrea tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 2. januar 2025 via mobile enheter

Kjempemorsom opplevelse enda en gang på escape room! Både skummelt, men spennende på ondskapens hus! William var for andre gang en kjempekoselig og engasjert gamemaster, som ga oss oppmuntrende tilbakemelding og veiledning:) anbefaler han på det sterkeste og kommer definitivt tilbake!😊

1  Takk, caroline_methi

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at William tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 1. januar 2025 via mobile enheter

Vi var på Ville vesten escape room idag med familien. Hadde det kjempegøy!! Fikk god hjelp av Heidi. Kommer gjerne igjen.

Takk, maritj2017

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Heidi tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 31. desember 2024

Fantastisk morsom opplevelse. Hele familien vil veldig gjerne tilbake.
Ungdom på 13 og 15 klarte flere av oppgavene og syns opplevelsen var magisk!!!
Kunne ønske oss litt flere oppgaver. Altså bli i rommet lenger. :)
Emilie<3 gjorde en fantastisk jobb!

Dato for opplevelse: desember 2024
Takk, 599anetti

Hei!

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er veldig glade for at dere hadde en morsom opplevelse hos oss, og for at Emilie tok dere så godt imot. Hjertelig velkommen tilbake :)

Anmeldt 29. desember 2024 via mobile enheter

Vi var 5 stk, to voksne og tre ungdommer. Vi synes tema og rom var bra utført, og de oppgavene som var der var også kreative og gode- Men, det var for få oppgaver. Rommet greide å holde oss i ånde bare i 30 min og da blir det litt dårlig valutta for pengene. Rommene er store og det er potensiale for bedre utnyttelse - flere ting å bryne seg på. Alternativt begrense antall personer inne til tre.

Dato for opplevelse: desember 2024
Takk, KristinLT