Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super maki”
Anmeldelse av Mini Thai & Sushi

Mini Thai & Sushi
Vurdert som nr. 846 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Bestiller ofte ulike maki for tåke away. Godt! Og skikkelig value for money. Kan trygt anbefales tross blandede anmeldelser.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, GunnarOslo_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 40 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Dette var den mest motbydelige restaurantbesøk jeg hadde i det siste. Har aldri prøvd thai mat og takket ja da en venninne foreslo Mini Thai og sushi.

Jeg rakk ikke å smake mye før jeg fant ett hår midt på serveringsfatet. Tenkte ikke på å ta et bilde for å poste her, men ekkelt var det, helt kvalmende :(. Æsj, ville spy...

Kelneren tilbød en annen porsjon, men jeg kunne ikke tenke meg å spise der mer :-/

Etter at veninnen min betalte kom kelneren til meg og sa: "Du trenger ikke å betale ". Hehe. Selvsagt ikke!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 3TeenMom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj her. Sushien smakte ikke godt I det hele tatt , og så ihvertfall ikke appetittelig ut!!

Dato for besøk: april 2018
Takk, 137irama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017

Bestiller ofte take-away herfra. Her får man alltid grei sushi og/eller andre thairetter / wokretter. Som oftest er dette en rimelig middag, men har opplevd en del ganger at prisen på nettet ikke helt stemmer med hva det faktisk koster (noen retter er 10-20 kroner billigere på nettet enn hva de faktisk tar betalt for).

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, vegnor2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2017 via mobile enheter

Var innom her til lunch. Bestilte en sushitallerken og sommerruller. Veldig god og raus mat for pengene. Servicen var rask, men ikke så veldig gjennomført. Fikk ikke vann osv, men kommer allikevel gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, joachimk105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mini Thai & Sushi, så også på

 

Har du vært i Mini Thai & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din