Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
kr 1 148
Frokost inkludert
Strawberry Hotels
kr 1 299
Fullt refunderbart før søn. 26. mai
Agoda.com
kr 1 043
Fullt refunderbart før ons. 22. mai
Enkel og rask bestilling
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Regina I
2,0 av 5 boblerAnmeldt 4. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 715
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 858
  • Vio.com
    kr 2 295
  • Expedia.com
    kr 2 862
0.5 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 898
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 898
  • Expedia.com
    kr 899
  • Priceline
    kr 898
0.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 2 219
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 337
  • Vio.com
    kr 1 953
  • travelup.com
    kr 2 051
0.5 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 090
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 694
  • Hotels.com
    kr 2 690
  • Priceline
    kr 3 090
1.5 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Scandic Hotels
kr 2 049
  • Booking.com
    kr 2 004
  • travelup.com
    kr 1 740
  • Hotels.com
    kr 2 004
0.3 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
kr 1 591
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 594
  • Vio.com
    kr 1 356
  • Hotels.com
    kr 1 591
4.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 790
Fullt refunderbart
  • Official Site
    kr 2 290
  • Hotels.com
    kr 2 640
  • Expedia.com
    kr 2 643
0.6 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Booking.com
kr 845
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 838
  • Agoda.com
    kr 636
  • Priceline
    kr 735
0.6 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 019
  • Priceline
    kr 826
  • Agoda.com
    kr 798
  • ZenHotels.com
    kr 1 115
0.3 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 4 490
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 4 190
  • Agoda.com
    kr 3 193
  • Expedia.com
    kr 4 199
0.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 007)
Filtrer anmeldelser
1 007 resultater
Vurdering fra reisende
385
363
152
72
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
385
363
152
72
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
129134 av 1 007 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt på Karl Johan. Med dette må man selvfølgelig regne med at det kan bli noe bråk på kvelden. Men jeg har tidligere bodd på hotellet da uten å oppleve den støyen vi gjorde når vi bodde der denne gangen. Støyen fra bakgården sluttet ikke før 0400 på morgenen, noe som gjorde at det ble lite søvn. Da vi gjorde resepsjonen oppmerksom på dette når vi sjekket ut, fikk vi vite at sånn var det bare. Vi synes som ett minimum at resepsjonen kunne opplyst ved innsjekk at det var fare for mye støy pga lokasjonen til vårt rom.
Frokosten var også svært skuffende. Det ble ikke fylt på verken juice, pålegg eller bakevarer. Det var også veldig lite å velge imellom. Vet at Comfort er ett budget konsept, men andre budget konsepter har en større buffet med mere utvalg.
I tillegg så datt lampen i sengen ut når den skulle skrues på.
Personalet i baren og restauranten var hyggelig. Og lokasjonen er perfekt med nærhet til alt i sentrum.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, VeronicaS710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018

Her er det absolut ingen ting å klage på.Hyggelig og hjelpsom betjening i alle ledd.Rent og pent på rommet,og som vanlig i choise en fantastisk god frokost.Beliggenheten er jo helt suveren.Her kommer vi garantert tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Pero391
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018

Midt i byen var det overraskende å finne et hotell med så stille rom. Sengene var gode og temperaturen behagelig, airconditionanlegget fungerte noe som ikke er regelen. Treningsrommet var ikke det største vi har sett, men det innholdt det meste vi trengte. Frokosten var innholdsrik og innredet på en fornuftig måte slik at en unngår køingen som ofte oppstår i frokostsalen. Et ekstra pluss at prisen var rimelig,

Romtips: Spør etter et stille rom øverst i etasjene
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ELLINOR ASPDAL H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018

Hadde bestilt økonomi og fekk et rom helt på toppen så var så lite at to personer ikke kunne bo der i 3 døgn, så vi fekk byttet til et større som var i andre etasjen, det var et dom på det normale. det var reint og gode senger.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Erik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Var på tur i Oslo og overnattet 1 natt. Frokosten var som alltid hos choise, veldig bra. Veldig positivt med sein utsjekk på søndager, vi kunne ha rommet til 18.00! Middels kvalitet på sengene på rommet, vi valgte superior room - noe jeg ikke ble positivt overrasket over. Kan like gjerne velge vanlig dobbeltrom.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christianvW4325GI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser