Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 319
Fullt refunderbart før lør. 1. jun.
Frokost inkludert
Booking.com
Strawberry Hotels
kr 1 499
Fullt refunderbart før søn. 2. jun.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
2rerik
Bodø, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 29. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 495
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 495
0.5 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 1 049
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 049
  • Expedia.com
    kr 1 049
  • Priceline
    kr 1 049
0.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 1 915
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 240
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 3 090
  • Expedia.com
    kr 3 090
  • Official Site
    kr 2 496
0.6 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Tripadvisor
kr 1 060
kr 1 018
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 018
0.6 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 175
  • Booking.com
  • Radissonhotels.com
    kr 2 175
  • Hotels.com
0.6 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Preferred Hotels
    kr 3 801
  • Expedia.com
    kr 4 589
0.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 945
  • Algotels
0.5 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 794
  • Expedia.com
    kr 1 925
0.3 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 1 111
  • Priceline
0.3 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 007)
Filtrer anmeldelser
1 007 resultater
Vurdering fra reisende
385
363
152
72
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
385
363
152
72
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
125130 av 1 007 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Betalte 2000 kr for et simpelt og slitent dobbeltrom. Ødelagt TV og ripete gulv. Ingen kaffe på rommet, simpel såpe i dusjen og når du går ned i baren for å be om vannglass får du pappkopper. Hva er dette slags sted? Bordell? Ungdomsklubb? Skygg unna. Dårlig attitude på personellet er det også. Ikke verdt pengene

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 319trinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petter K, Daglig leder på Comfort Hotel Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei på deg.

Så utrolig trist å lese. Jeg blir oppriktig lei meg for at du ikke fikk en god opplevelse og at personalet ikke leverte opp til standard eller hva man minimalt kan forvente.
Dette er ikke bra nok og jeg takker deg for at du gir beskjed slik at vi kan ta tak i dette. Beklager så mye.

Vi håper du kommer tilbake slik at vi kan bevise at dette ikke er slik vi vanligvis er, men at vi kan gi den en langt bedre og hyggelig opplevelse.

Håper å se deg hos oss igjen.

Hilsen Petter & Crew

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Jeg var 3 dager her. Senga var veldig bra. Jeg liker også miljø konseptet. Det vil sier at det rengjøres på rommet bare når det ønskes. Mange små endringer som gjør en miljø forskjell. Det eneste som jeg savnet veldig var laksen og speilegg ved frokosten. Men det var allikevel en god utvalg av matvarer.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 814sannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Comfort KJ leverer en flott totalpakke til sympatisk pris.
Midt i smørøyet, hyggelig atmosfære, trivelig stab og priser som tåler sammenligning.
Her har du alt du trenger i nærheten og gangavstand til det meste. 😀

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ronny_kristoffersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Overrasket over hvordan høy pris stemte ikke med rom standard og spesielt service - jeg fikk ikke gratis kaffe engang. Da var jeg etter slitsom reise, ville betale uansett, men de i resepsjonen visste mot kaffe apparat som fungerte ikke. Kommunikasjon var uklar og jeg følte ikke godt tatt imot.
Rart å bo i hotell som finnes i Oslo sentrum, betale høy pris og betale for kaffe og te i tillegg... Ingen vannkoker på rommet. Lunsj meny var elendig - utvannet eller bare bestaående av vann suppe med noen blåskjell.
Hadde ikke komt tilbake.
Fordeler - ligger sentralt og koselig ute bar sitteplass.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Regina I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt på Karl Johan. Med dette må man selvfølgelig regne med at det kan bli noe bråk på kvelden. Men jeg har tidligere bodd på hotellet da uten å oppleve den støyen vi gjorde når vi bodde der denne gangen. Støyen fra bakgården sluttet ikke før 0400 på morgenen, noe som gjorde at det ble lite søvn. Da vi gjorde resepsjonen oppmerksom på dette når vi sjekket ut, fikk vi vite at sånn var det bare. Vi synes som ett minimum at resepsjonen kunne opplyst ved innsjekk at det var fare for mye støy pga lokasjonen til vårt rom.
Frokosten var også svært skuffende. Det ble ikke fylt på verken juice, pålegg eller bakevarer. Det var også veldig lite å velge imellom. Vet at Comfort er ett budget konsept, men andre budget konsepter har en større buffet med mere utvalg.
I tillegg så datt lampen i sengen ut når den skulle skrues på.
Personalet i baren og restauranten var hyggelig. Og lokasjonen er perfekt med nærhet til alt i sentrum.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, VeronicaS710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser