Hannahess
0.5 km fra Comfort Hotel Karl Johan
0.8 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Få eksklusive fordeler
0.6 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Our lounge area on the second floor
Se flere hoteller i Oslo
120125 av 1 059 anmeldelser
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

På pluss-siden sentralt beliggenhet, lite utvendig støy og god uteplass. Pluss også for å kunne beholde rommet til 1800 søndager.
På minussiden det minste standardrommet jeg har opplevd å få , passer bare for helgebesøk med cabinkofferter. Resepsjonisten sa at det var standard størrelsen. Booket dobbeltrom, men bare håndkle for en.
Frokost var ok, men klart underbemannet i frokostsalen, ble ryddet av sent,manglende etterfylling når de gikk tom og kaffen var ett tynt skvip. Mye kan rettes ved bedre bemanning og profesjonalitet, men rommene er det de er og de er altfor små. Passer best for yngre mennesker på helgetur.

Dato for oppholdet: juni 2019
3  Takk, wigg0t
Anmeldt 28. mai 2019

Dette er et fantastisk kult hotell med en trendy look og en feel good stemning. Super service i barception og bare hyggelige mennesker som jobber der. Beliggenheten er helt prima midt på Karl Johan med tilgjengelighet til alt, og ingen støy om natten. Dette kan anbefales på det aller varmeste !

Romtips: En kul og urban stil !
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Vibeke T
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Bortsett fra beliggenheten var det lite å skryte av.

Rommet var ikke klart kl 15, resepsjonisten lettere forvirret og ba oss komme tilbake etter en time. Vi valgte å vente og tenkte å spise middag i restauranten den fredagen, men der ble visst umulig da den var fullbooket til et senere arrangement. Javel, baren da tenkte vi.. ikke et menneske å se der heller, andre tilfeldige gjester virret også rundt og letet etter noen ansatte.. ikke fikk de heller hjelp da resepsjonisten også forduftet.

Spurte om å få med tre stettglass til rommet, der ble vi vist noen pappbeger. Alle glass fra restauranten var visst dedikert arrangementet.

Rommet, lite oppheng, knagger, generelt veldig enkel standard.

Frokosten, kunne vært bra om det hadde vært nok folk på jobb. Alt var tomt stort sett hele tiden, ingen ryddet bordene, det fløt!!

Beliggenheten, veldig bra, ingen støy fra utsiden!

1  Takk, Malwina S
Anmeldt 27. mai 2019

Rene rom. Enkel standard, men bra nok. God service! Imøtekommende betjening som fremsto som løsningsorienterte. Hyggelig bakgård som gjorde det mer intimt enn adressen skulle tilsi. Flott at vi som familie kunne Booke tvillingrom.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, MBjornestad
Anmeldt 23. mai 2019

Flott beliggenghet på Karl Johan. Innbydende bakgårdskafe og inngang.

Helt greie små rom med trangt bad. Grei seng, men svært vanskelig å regulere temperaturen i rommet. Merkbar og generende trinnlyd fra rommet over. Dårlig utvalg av kanaler på TV.

Frokst under middels, med kun det nødvendige og noe industrielt preg over f.eks juice etc. Kaffen var en katastrofe - tynt skvip (ikke tilfeldig - like ille alle tre dagene). Savnet enkle ting som frukt og speilegg.

I forhold til prisen, finnes det langt bedre alternativer i Oslo.

2  Takk, drbo68