Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 150
Hotels.comUSD 150
FindHotelUSD 150
PricelineUSD 150
eDreamsUSD 150
TravelocityUSD 150
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (890)
Filtrer anmeldelser
890 resultater
Vurdering fra reisende
357
332
132
46
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
357
332
132
46
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 890 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020

Rene greie rom,hyggelig i resepsjonen og en fantastisk frokost. Ligger sentralt i Karl Johan ,lmen stille og rolig.I resturanten Rodin hadde vi et fantastisk måltid,med topp service. Her kan vi bo igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, turido2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet, med lite støy til tross for at det lå midt i Karl Johan. Rommet var akkurat som forventet, og frokosten hadde godt utvalg. Kommer definitivt til å bo her igjen ved senere anledning

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 400anneleneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Veldig OK Hotel med god beliggenhet. Topp service (Sebastian i resepsjon) og meget god frokost. Fine rom og god seng. Stille. Greit å bo der mht. nesten alle slags aktiviteter i byen. God bar og restaurant( ikke hotellets)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ole1204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Veldig god beliggenhet. Supersentralt, men likevel litt tilbaketrukket i en bakgård som også omfattet en veldig hyggelig uteservering. Moderne og praktiske rom. Hadde superior rom denne gangen, som var romslig og luftig i 6 etg. Har hatt standardrom tidligere som nok virket litt trangt, spesielt om man er to.
God frokost, hensyntatt covid-tiltak.
Kommer tilbake ved neste Oslotur

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, BarumErik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Et veldig hyggelig opphold på et fint hotell. Beliggenheten er veldig sentral, kort vei til restauranter, puber, T-bane o.l. Rommene var trivelige, godt rengjort og gode senger. Badet hadde en god størrelse. De ansatte var veldig hyggelige. Sen utsjekk på søndag er et stort pluss. Frokosten var velsmakende og variert med gode coronarutiner.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, bjonor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser