Romtips:om du er var for støy, velg rom med utsikt til bakgård eller rom helt øverst (utsikt mot himmelen...
Rom
Sted
Service
Møkkete og veldig lytt mellom rommene. Anbefales ikke. Trenger og oppgraderes. Tepper over alt som er møkkete. Dør til badet gikk ikke og lukke. Dårlig muligheter til å lufte på rommet. Mye støy fra omgivelsene.
Spør tonjeaasengm om Comfort Hotel Karl Johan
2 Takk, tonjeaasengm
Hotellet ligger veldig sentralt. Superhyggelig folk som jobber der. Rommene var stilige og veldig rene. Frokosten var helt fantastisk . Anbefales på det sterkeste Veldig enkelt å finne hotellet da det ligger på Karl Johan. Ikke noe bråk utenfra. Vi hadde hotellrom ut mot bakgården. Bra wifi
Spør gretelilla2017 om Comfort Hotel Karl Johan
2 Takk, gretelilla2017
Rene greie rom,hyggelig i resepsjonen og en fantastisk frokost. Ligger sentralt i Karl Johan ,lmen stille og rolig.I resturanten Rodin hadde vi et fantastisk måltid,med topp service. Her kan vi bo igjen.
Spør turido2017 om Comfort Hotel Karl Johan
2 Takk, turido2017
Perfekt beliggenhet, med lite støy til tross for at det lå midt i Karl Johan. Rommet var akkurat som forventet, og frokosten hadde godt utvalg. Kommer definitivt til å bo her igjen ved senere anledning
Spør 400anneleneh om Comfort Hotel Karl Johan
1 Takk, 400anneleneh
Veldig OK Hotel med god beliggenhet. Topp service (Sebastian i resepsjon) og meget god frokost. Fine rom og god seng. Stille. Greit å bo der mht. nesten alle slags aktiviteter i byen. God bar og restaurant( ikke hotellets)
Spør Ole1204 om Comfort Hotel Karl Johan
1 Takk, Ole1204