Vi bodde her i tre netter i begynnelsen av juni og dette var en nedslående opplevelse. Det var ikke renhold på rom på grunn av smittevern og det ble ganske støvete på bad og flater under oppholdet og det er lite trivelig. Håndklær var tynne og dårlig kvalitet, men når vi ønsket nye så måtte vi hente selv i resepsjonen og de brukte ble liggende på gulvet. Hadde bestilt litt større rom, men det er fremdeles lite. Iskaldt på badet og med kun en halv dusjvegg så blir det ikke bedre. Ingen steder å sette fra seg toalettmappe eller annet.
Frokosten bestod av to dager gamle baguetter med sleip ost eller sandwich som var fuktig under og krøllet seg på toppen. Fredag var det tomt for eplejuice og lørdag for appelsinjuice. Søndag gikk de tomt for det meste og servitørene var ikke kapable til å fylle opp frukt, Biola eller coiassanter før det var tomt. Tre beholdere med kaffe ble også tomme og alt måtte vi spørre etter for å få fylt opp. Det var veldig mye snakk om smittevern, men det ble ikke fulgt opp i praksis ettersom gjestene ble stående i kø for å ventet på at det lille som var der ble fylt opp. På søndag var heller ikke toalettene vasket fra dagen før.
Vi har bodd på flere hotell under koronaperioden, men ingen steder har de hatt så dårlig standard eller fulgt opp smittevern så dårlig.