Rúnar Hjelm
4.2 km fra Comfort Hotel Karl Johan
Double room
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

En overnatting i Oslo, valget falt på Comfort Karl Johan. Svært sentralt i forhold til Oslo S og annen kommunikasjon.
Bra standard til en god pris! Fokus på smittevern, innsjekk skjer med ansatt med munnbind! Men hvorfor går han som rydder ved frokosten ikke med munnbindet over nese og munn?
Helt grei frokost, men buffé er ikke førstevalget under corona.

3  Takk, janinger2016
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt, egentlig i Karl Johan. Ligger likefullt i bakgård, som gjør at det er usjenert og lite støy. Hotellet virker temmelig nyoppusset, er rent og pent. Hyggelig betjening (som alltid i denne kjeden) og meget bra friskest. Jeg hage utsikt mot bakgården, så var ikke mye å skryte av. Stort rom.

2  Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Vi bodde her i tre netter i begynnelsen av juni og dette var en nedslående opplevelse. Det var ikke renhold på rom på grunn av smittevern og det ble ganske støvete på bad og flater under oppholdet og det er lite trivelig. Håndklær var tynne og dårlig kvalitet, men når vi ønsket nye så måtte vi hente selv i resepsjonen og de brukte ble liggende på gulvet. Hadde bestilt litt større rom, men det er fremdeles lite. Iskaldt på badet og med kun en halv dusjvegg så blir det ikke bedre. Ingen steder å sette fra seg toalettmappe eller annet.
Frokosten bestod av to dager gamle baguetter med sleip ost eller sandwich som var fuktig under og krøllet seg på toppen. Fredag var det tomt for eplejuice og lørdag for appelsinjuice. Søndag gikk de tomt for det meste og servitørene var ikke kapable til å fylle opp frukt, Biola eller coiassanter før det var tomt. Tre beholdere med kaffe ble også tomme og alt måtte vi spørre etter for å få fylt opp. Det var veldig mye snakk om smittevern, men det ble ikke fulgt opp i praksis ettersom gjestene ble stående i kø for å ventet på at det lille som var der ble fylt opp. På søndag var heller ikke toalettene vasket fra dagen før.
Vi har bodd på flere hotell under koronaperioden, men ingen steder har de hatt så dårlig standard eller fulgt opp smittevern så dårlig.

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, ingridk108
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Bestilte et oppgradert rom og fikk et handikap rom med dører som knirket sykt høyt.
Dårlig støvsuging man så støvet ligge inntillveggene.
Ikke en hylle og sette fra seg toalettsaker eller henge våte håndklær på, tenk da hvordan dette er for en HC med rullestol da hele gulvet blir vått når man dusjer
Alt for slitte/myke senger en mikropute til vær seng og AC som ikke funket, eneste positive var at det var stille da vi hadde rom ut mot bakgården utenom andre dører som knirket

2  Takk, p_l_242
Anmeldt 18. august 2020

Ypperlig plassering midt på Karl Johan, rene og fine rom, med en diiiiger dobbelseng, deilige madrasser som på alle Choice hoteller. Hyggelige ansatte, veldig serviceminded. Nydelig mat på Rodin, vi hadde en 3 retters til kun 295 kroner, vel verdt prisen som ikke er dyrt. Stort pluss med hage hvor man kan slappe av med en drink og røyk. Deilig frokost, bortsett fra at jeg var uheldig med kokte egg, skulle vært hardkokt, men var nesten rå (3 ganger på samme dag), uansett vi kommer gjerne igjen, masse pluss som veier opp for ett minus.

Romtips: om du er var for støy, velg rom med utsikt til bakgård eller rom helt øverst (utsikt mot himmelen med vinduer i taket, veldig flott)
2  Takk, tone0489