Det er forståelig at ting er annerledes i koronatiden, men jeg følte at hotellopplevelsen denne gang manglet noe. Vi booker hotellet på grunn av den fine bakgården ute. Så, samme helga som Oslo åpnet opp og folk var ute for å kose seg, holdt dere likevel uteserveringen stengt. Håper dere snart åpner, eller i det minste fjerner plasttrekkene fra alle sittemøblene så vi gjestene kan sitte der i koselige omgivelser uten å drikke noe.
Frokosten var temmelig laber. Det var tomt for egg en dag, en time før frokosten stengte, og de som jobber der må bes om å fylle på ting, som frukt og jus, fylle på kaffe når det er tomt, dette er ikke noe som skjer på eget initiativ. Dette ser vi hver gang vi bor der. Men plasseringen av hotellet og utekafeen gjorde at vi likevel bestilte hos dere.
Vi prøvde et superior-rom denne gangen. Jeg følte at det kanskje ikke var verdt pengene helt, det var et HC-rom med en stor dusj, men vi kommer nok til å gå tilbake til standard hvis vi skal bo der igjen.
Så savnet vi veldig en litt mer moderne tv, med mulighet for å streame, eller med tv-guide eller andre funksjoner. Den som var på vårt som var treg til å respondere, og vi måtte et par ganger slå tv'en av og på for at bilde skulle komme tilbake.
Folk i resepsjonen var hyggelige, vi liker hotellets stil, og beliggenheten er perfekt. Sengene er fantastisk gode. Så vi kommer nok tilbake, men da ikke i et superior-rom. :)