Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 93
Strawberry Hotels
USD 107
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
Vio.com
USD 88
Fullt refunderbart før lør. 16. des.
PricelineUSD 98
Expedia.comUSD 93
Hotels.comUSD 93
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Var på comfort hotel i 3 netter. Rolig,stille, selv om det lå midt i sentrum av oslo. Veldig rent og pent.Trivelig betjening,veldig god service. Eneste vi ikke var fornøyd med var frokosten. Var kald kaffe,alle de 3 dagene. Oppsummering,selv om frokosten var litt skuffende,så er vi fornøyd. Kommer gjerne igjen,og kan annbefales

1  Takk, ninasS7363BP
Espen Nordhagen, General Manager på Comfort Hotel Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Kjære Nina,
Tusen takk for din tilbakemelding! Så hyggelig at dere hadde et fint opphold hos oss!
Takk for dine kommentarer ang frokost, dette skal vi jobbe med å forbedre!
Alt det beste og velkommen tilbake!
//Espen & Team Karl Johan

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Bra beliggenhet.
Fin bar/bakgård
Aldri velg Superior, det er bløff.
God frokost.
Varmt rom , kaldt bad sommertid.
Det virket som Superior var er oppgradering av rommet, men det verket ikke sånn da vi fikk rommet. Kunne ikke vært kjipere rom.

2  Takk, ElP463
Espen Nordhagen, General Manager på Comfort Hotel Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Kjøre EIP643,
Tusen takk for for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Jeg beklager så mye for at rommet deres ikke stod til forventningene deres!
Håper likevel at vi får muligheten til å ønske dere velkommen igjen til oss ved en annen anledning,

Team Karl Johan

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Dette holder ikke på noe område mål. Det er bed and breakfast på sparebluss, men prisen er rimelig stiv. Kan ikke huske dårligere hotellopplevelse, og gjennom et langt liv har man vært innom en hel del i inn og utland. Styr unna og bruk pengene på et sted som viser respekt.

2  Takk, torel708
Espen Nordhagen, General Manager på Comfort Hotel Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Kjære Tore,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding,
Jeg beklager så mye for at du har hatt denne opplevelsen hos oss, sånn skal det selvsagt ikke være.
Vi har et relativt enkelt konsept hos oss i Comfort hvor vi fokuserer på god service, lavt klimaavtrykk og en uformell atmosfære.
Det er tydelig for meg at vi ikke har klart å levere det under ditt opphold og det beklager jeg veldig!

Jeg håper likevel du kan tenke deg å komme tilbake til oss slik at vi får vise at vi kan mye bedre enn dette.
Ta i så fall kontakt med meg direkte så skal jeg sørge for et eksta fint opphold for dere.

//Espen

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Lobbyen minner mer om en Narvesen-kiosk enn en hotellobby. De ansatte er forøvrig mindre serviceinnstilte enn jeg noensinne har opplevd. Hotellrommet er det minste jeg har bevitnet i hele mitt liv. Forøvrig med rester av avføring fra tidligere gjester. Sengen er klemt inn i et hjørne så man må klatre over den andre for å gå på toalettet. Styr unna.

Romtips: Styr unna.
1  Takk, Martin R

Kjære Martin,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding,
Jeg beklager så mye for at dere har hatt denne opplevelsen hos oss, sånn skal det selvsagt ikke være.
Vi har et relativt enkelt konsept hos oss på Comfort, men rommene skal selvsagt være rene og personalet skal yte god service, jeg kommer selvsagt til å følge opp dine punkter til forbedring.

Igjen beklager jeg så mye for at dere har hatt en uheldig opplevelse med oss,
Jeg håper likevel dere kan tenke dere å komme tilbake til oss slik at vi får vise at vi kan mye bedre enn dette.

//Espen

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Betalte 1700kr for én natt, og rommet var det minste jeg har vært på noen gang. Dobbeltsengen var i et innhukk, så den som lå innerst må klatre over den andre for å komme ut av sengen. I tillegg var det merker av avføring på toalettsetet ved ankomst. Lobbyen ser mer ut som en kiosk enn en resepsjon

Romtips: Unngå dette hotellet. Turistfelle midt på karl johan
Takk, Kristian R