“Forretning og par - Fantastisk”
Anmeldelse av Jarmann Gastropub

Jarmann Gastropub
Vurdert som nr. 93 av 2 062 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Litt gal og gir topp score på første besøk . Dette til tross for blandede leserinnlegg.
Jobbgjeng på totalt 13 personer inkl ledsagere. God mat, fantastisk service.
Alle var meget fornøyd så vi kommer garantert tilbake.

Ekstra honnør til kvinnelig servitør-100% profesjonell+blid+hyggelig+flink +++!!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Rolf Hartvig H
KarianneKF, Manager på Jarmann Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at både mat, service og sted fikk topp score!

Tilbakemelding er motatt av servitør :)

Velkommen tilbake neste gang!

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dro til Jarmann Gastro for å ta en Irish Coffee etter å ha vært på Latter. Hyggelig utested, men drar absolutt ikke tilbake på grunn av drinken. Den imponerte ikke:-(

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, evmigu
KarianneKF, Leder  på Jarmann Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei Eva! Vi bruker sjeldent å få klage på vår Irish, mer tvert om! Så neste gang, om det gjelder mat eller drikke, ikke være redd for å gi oss beskjed om noe ikke smaker som det skal, så ordner vi noe nytt og bedre til deg. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 4. oktober 2018

Vi ankom Jarmann Gastropub litt småsulten før vi skulle videre til en teaterforestilling.Meny kom raskt på bordet. Rettene var få,men vi ble mer sulten når vi leste menyen. Vi bestilte BBQ hamburger med fries, og vi ble ikke skuffet. Ordentlig god og saftig hamburger og vi ble god og mett.
Etter teaterforestilling havnet vi igjen på Jarman, ikke for å spise, men for å ha noe å drikke og sitte og snakke. Det går fint an der, det er lite bakgrunnstøy slik som høy musikk osv.
Betjening var hyggelige, smilende og sosiale. Her kommer vi nok igjen flere ganger.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, mai231

Hyggelig å høre Mai! Velkommen tilbake når som helst :)

Anmeldt 13. juli 2018

Samme problemet her ved lunch, det tar for lang tid. Det er generelt et problem i Norge.
Spiste en god burger, men ble for mye stress da bestilling og vente på maten tok for lang tid.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Foodie-oslo79

Hei og takk for din tilbakemelding!

Vi jobber stadig med dette, og gjør vårt beste. Håper uansett du ønsker å komme tilbake ved en senere anledning :)

Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Kom inn for å spise, fikk ikke meny. Da servitøren kom for å spørre om jeg skulle ha noe sa jeg at jeg ville ha vann, han lurte på om jeg skulle ha noe mer (vil jo ikke bare servere gratis vann). Jeg fortalte da at jeg ikke hadde fått noen meny, og han svarte da frekkt at han ikke gadd å komme med menyer til de som ikke skulle spise noe.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Maren T
KarianneKF, Leder  på Jarmann Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Hei Maren. Dette var leit å høre, det er ikke slik vi driver restaurant. Vi kommer definitivt til å undersøke dette nærmere! Ta gjerne kontakt med oss på post@jarmanngastropub.no så vi kan komme i kontakt med deg. Håper å høre fra deg.

Mvh
Karianne, Restaurantsjef Jarmann Gastropub

Reisende som så på Jarmann Gastropub, så også på

Har du vært i Jarmann Gastropub? Del dine erfaringer!