“Smakløst !”
Anmeldelse av Jarmann Gastropub

Jarmann Gastropub
Anmeldt 11. november 2023

Smakløs mat, og rare kombinasjoner.
Ikke en veldig god matopplevelse. Fisken var smakløs og uten tilbehør. Siderettene ble glemt, og kom veldig sent. Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: november 2023
Takk, Kine R

Anmeldt 5. september 2023 via mobile enheter

Gå videre, maten her er ikke verdt kaloriene. Vi bestilte knust potet med rømmesaus og en toast skagen. Det vi fikk var en brent kompe som fløt i en ekkel sky, brent halv purreløk og en rømmesaus som hadde skilt seg. Toasten var noe bedre, men også her fremsto dressingen som skilt, vi var noe usikre på om skalldyrene var dårlige. Stedet var et salig kaos, med kelnere som ikke visste hvilke bord de skulle betjene og som gikk om hverandre. Av positive kommentarer kan beliggenhet, hyggelige ansatte og pris nevnes.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 869junel
Anmeldt 2. september 2023 via mobile enheter

Jeg bestilte bare en skagenrøre til lunsj. Jeg har ikke spist hos Jarmann før. De var veldig hyggelige og maten smakte godt, men det tok veldig lang tid før maten kom.

Dato for besøk: september 2023
Takk, sivo2015
Anmeldt 9. april 2023

Ok sted, men dyrt og kaldt. Det siste fordi døra stod åpen stort sett, og kanskje de vil spare strøm.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Jan T
Marketing A, Owner på Jarmann Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2023

Takk for din tilbakemelding, og veldig kjedelig og høre at du syntes det var kaldt. Vi sparer ikke på varmen, men den åpne døren hjalp nok ikke på, det skal vi tenke på :)
Ha en fin dag!

Anmeldt 11. mars 2023 via mobile enheter

Vi skulle kose oss med en lett lunsj lørdag formiddag. Fikk bord raskt. Bestilte mat. Så så vi alle andre rundt oss som kom etter oss fikk mat. Etter å ha ventet i 40 minutter bestilte v mer drikke gjennom Q kode. Jeg fikk glass med tykk lag med leppestift. Vi fikk kontakt med en kelner som vare tok glaset. Fikk ikke ny brus og ingen beklagelse. Vi spurte også etter maten. Det hadde de tydeligvis glemt. Ingen som kom å beklaget dette. Litt senere kom hun med brød og smør og vi spurte om det tok lang tid før maten kom. Hun svarte at det kom om 5 minutter. Da toppet det seg etter nesten 50 minutter. Da sa vi at vi ikke kunne vente lenger, fordi vi hadde andre planer.
Fortsatt ingen beklagelse.
Kommer ikke igjen!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, linnkristinal

Reisende som så på Jarmann Gastropub, så også på

Har du vært i Jarmann Gastropub? Del dine erfaringer!