Vi hadde reservert bord fra 1730 til 2000 og ble møtt i døra med at det var jammen bra vi hadde gjort for i kveld var det fullt.
På bordet var det satt frem QR-kode, så vi bestilte via appen. Vår første av til sammen 6 servitører syntes det var dumt.
Vi bestilte ulike retter og alle var fornøyde med maten. Det var rolig i lokalet, og vi koste oss mens den ene etter den andre av servitørene var bortom bordet for å sjekke om vi hadde det greit.
Klokka 1940 fikk vi beskjed om at vi hadde 20 minutter igjen, og vi ba derfor om regningen. En helt ny servitør kom med den. Prisen på en drikke var høyere enn hva som fremkom av kartet. Ikke mye, men noe. Det sa vi fra at vi undret oss over. Da endret stemningen seg.
Klokka 1950 kom en vekter og ba oss bryskt om å forlate lokalet, hvilket vi da gjorde, men før vi fikk med oss tingene våre så stablet de glass og søppel på bordet vårt. Ingen så på oss når vi gikk, eller takket for nå. Vi var ute av restauranten 8 minutter på 20.
Det som startet som et hyggelig besøk, ble avsluttet ganske annerledes.