Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig kundebehandling”
Anmeldelse av Persia Classic

Persia Classic
Vurdert som nr. 944 av 1 592 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. november 2018

Bra mat, men elendig behandling av kundene. Lite imøtekommende og glemmer stadig å gi tilbehør når man bestiller take-away.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sindre T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 69 anmeldelser

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefales, veldig god mat og greie priser. Vi var 5 personer og var veldig fornøyd med maten og veldig god service

Dato for besøk: september 2018
Takk, 953arashm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Var der med familien for en tidlig middag. Vi hadde kebab kobideh og Khoreshte Ghormesabzi. Kom sammen med deilig nystekt iransk brød. Veldig bra :-)

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, FarnazAr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vi valgte å dra hit fordi var utrolig sugne på persisk mat. Maten var kjempegod og og beliggenhet er bra. Det er alltid en pluss at det er flere persere enn norske folk i restauranten som spiser. Du får rikelig med mat så du trenger ikke å gå sulten ut av restauranten. Avsluttet middagen med en god kopp te. Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, ollorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

I dag ble jeg møtt av en uhøflig, uprofesjonell og lite serviceinnstilt person da jeg skulle bestille mat. Mitt siste besøk der.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Alex B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Persia Classic, så også på

Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Persia Classic? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din