“Gheyme var brent og kaldt , kebab luktet fett”
Anmeldelse av Persia Classic - STENGT

Persia Classic
Anmeldt 31. mars 2024

Bra service men maten blir være og være hver eneste gang vi kommer på besøk håper de kan fikse ting på kjøkkenet hvis de ikke fikser det mister flere kunder

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Mobin A

Anmeldt 6. desember 2023

Hadde ikke spist iransk mat siden barndomen og reisene til Iran og ønsket å prøve dette igjen for å forsøke å vekke gamle minner. Dette lyktes de med og maten var nydelig. Anbefaler dette på det sterkeste både for de som skal vekke gamle minner eller de som ønsker å prøve noe nytt.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, sanjar m
Anmeldt 21. oktober 2023 via mobile enheter

En koselig resturant ikke langt fra sentrum med god deilig persisk mat og hyggelig betjening. Ikke glem deilig fersk brød, Vi kunne ikke spise opp, tok med oss hjem.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, ShidehDa
Anmeldt 20. mai 2023

Persisk restaurant med artig interiør men veldig god mat og hyggelig betjening. Vi gikk for enkle retter denne gangen men vil nok prøve signaturettene neste gang. Frister til gjentakelse!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, haavardg2018
Anmeldt 8. mars 2023 via mobile enheter

Jeg har brukt persia restaurant flere ganger for å bestille persisk mat hjem til selskaper. Alltid veldig fornøyd! Kjempe god mat, og gode store porsjoner.
Tusen takk for god service!:)

Dato for besøk: februar 2023
Takk, HoseinS