God pizza og masse god vin. De har også gode drinker. Veldig avslappet sted, god atmosfære. Kan anbefales
27–31 av 93 anmeldelser
Veldig god vegansk pizza. Var der med en venn, det var veldig koselig. fint sted med bra musikk og atmosfære.
Vi var der for å spise lunch. Veldig kult lokalet og hyggelig servitør. Bestilte bruschetta og en calzone. Bruschetta og calzone var ok. Pestoen var merkelig, den var grønn, men smakte som en blanding av olivenolje og Jarlsberg. Spinaten til calzonen var møkkete. Så den ble sendt tilbake. Syntes det var veldig sløvt, man må forvente at de orker å skylle salaten.
Veldig koselig atmosfære i et kult konsept, sykkel, mat, drikke og kafé i et og samme sted. Bra ølutvalg, litt stive priser.
Kom hit fordi jeg hadde hørt om pizzaen deres, og den skuffet ikke. Mange varianter for både kjøttetere og vegetarianere. Vi bestilte en med honning og en med pepperoni. Begge to var meget gode. Absolutt en av byens beste pizzaer.