Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God vegetarpizza og service”
Anmeldelse av Peloton

Peloton
Vurdert som nr. 314 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020

Siden jeg bodde på Comfort Xpress Yongstorget, var det ideelt å finne et sted å spise i nærheten. Peloton har knallgod pizza og godt utvalg i drikke. Fint å sitte alene eller sammen med venner, og betjeningen ble lett med i samtalen med humoristiske kommentarer.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 77 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted med bra utvalg av øl og forskjellige cidere. Fin atmosfære, det anbefales å ta en tur innom!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 105siljeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig god og spennende mat. Veldig hyggelig betjening. Beste veganske mozzarella jeg noensinne har smakt!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, T1808SOalexandrac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020

Spisestedet ligger i en travel gate rett ved kirken.
Veldig god pizza. uformelt og hyggelig servitør.
Passer for alle.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pernille G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2020

Pizza er- og blir populært i Norge, og hyggelige Peloton er èn av de mange som serverer god- og saftig pizzavarianter med ditto. Stedets pepperoni er svært delikat- og smakfull, med god ettersmak. Anbefales. d:o)

Dato for besøk: februar 2020
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peloton, så også på

 

Har du vært i Peloton? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din