“Litt høye forventninger kanskje ”
Anmeldelse av Way Down South

Way Down South
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Elendig service, godt kjøtt veide opp for noe av det. Servitøren må være uerfaren og det er lov. Men virket ikke særlig engasjert og lot 2 av oss vente på vin i 25min mens resten av brodert fikk. Desverre hade vi for høye forventninger

Dato for besøk: august 2022
Takk, _shildmarieb

Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat og god drikke. Og ikke minst en fin gruppe mennesker som jobber der. Var der i 2 50-års lag på rappen og bestilte family pickins begge gangene. Perfekt!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 867erlendb
Anmeldt 25. mars 2022 via mobile enheter

Kjempe god mat! Både middag og dessert var fabelaktig. God service, mat og drikke kom fort. Kjempehyggelige servitører!

Takk, Solstraale2022
Anmeldt 20. mars 2022

Besøkte de for første gang på lenge. Etter vi satt oss og hadde bestilt drikke får vi info om at de ikke har ditt og ikke datt etc... Med andre ord nesten bare burger og pølse igjen. Bestilte smashburger til familine, 2 av de var rå/kokt uten stekeskorpe, med andre ord helt feil til å være smashburger. Skrev på dems Instagram, de slettet kommentaren, tydelig at de er klar over hvor dårlig de gjør det nå. Det er synd å se at det går nedover med Way Down South, de var en stjerne før.

1  Takk, Kretski
Anmeldt 20. mars 2022

Fikk anbefalt restauranten av noen bekjente som synes måten var bra.... Jeg jobber som kokk selv og
viet hva kvalitet er. Jeg må bare si at det var 1 og siste gang jeg har spist der. Kansje folk som ikke har så mye peiling på maten synes det var veldig godt men for meg måten var,, flat.og smakløs. Dvs. Ikke mye smak. Kommer ikke tilbake ditt det er sikkert.

2  Takk, Grazynka100281

Reisende som så på Way Down South, så også på

Har du vært i Way Down South? Del dine erfaringer!