Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig, liten restaurant i Barcode”
Anmeldelse av Vesper Gastrobar

Vesper Gastrobar
Vurdert som nr. 379 av 1 595 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 1 - USD 22
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Velkommen til Vesper Gastrobar - en uformell møteplass hvor man skal få mat, drikke, service, musikk og underholdning av høy kvalitet.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant og bar beliggende i Barcode. Små og gode retter til grei pris. Jeg spiste fish & chips som var veldig god. Her arrangeres det også quiz enkelte kvelder. Restauranten er et hyggelig og godt alternativ både på hverdager og helg for et godt måltid i hyggelig selskap.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, hennings612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 65 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2018

God mat, god service, god stemning. Kul liten gastro. Hamburgerne er utmerket, men ikke undervurder tapas tallerken. Namm!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, emisun2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Var der og så en VM semifinale. Bestilte mat og drikke. Veldig bra og personlig service og hjemmekoselig atmosfære. God mat med rause porsjoner og bra valg av øl samt til og med min favoritt rose. Funnet en trivelig pub i nabolaget. De har en del aktiviteter i løpet av uke. Så passer for både ungdom, fotball fans og for vennebesøk. Vi kommer snart tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Travellingwithteen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018

Egen meny med reduserte priser for mat og drikke under VM. Smakfull mat. Prøv Fish &Chips, burger, pølsemiddag eller spanske kjøttboller. Anbefales! Bra utvalg av drikke.Flere skjermer som viser fotball og stor uteservering. Meget hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2018

Hva er vel bedre en å starte kvelden med en Vesper på Vesper bar? Ikke så sentralt kanskje, men flott atmosfære og hyggelig betjening. Må tilbake hit for å prøve maten ved en senere anledning - kjempefacinert over benevnelsene på barnemenyen. Bare å lese barnemenyen var en opplevelse i seg selv.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mr H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vesper Gastrobar, så også på

 

Har du vært i Vesper Gastrobar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din