Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knall mat😋😋”

Sushi Og Thai Lambertseter
Vurdert som nr. 1 099 av 1 572 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020

Kjempe fornøyd alle gangene jeg har vært her, rask og hyggelig service bare elsker nr 37 Paneeng veldig gos sashimi saus. Mye pågang i helgene så regn med tid

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 376kenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 26 anmeldelser

Anmeldt 6. desember 2017 via mobile enheter

Middels råvarer, greit utvalg og helt middels service. Lite spennende lokaler. Greit å ha som take away, men ikke mer.

Dato for besøk: august 2017
Takk, oivinor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Er vel en grunn til at Mattilsynet stengte stedet før helgen. Lurer på grunnen til det.

Har spist sushi 2 ganger fra dette stedet. Sørgelig dårlig, i forhold til alle andre steder jeg har spist.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, 719alexanderh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mai 2017 via mobile enheter

Dette var tidligere et sted med god takkaway til en ok penge. Holdt tilnærmet samme nivå på maten som søster restauranten på StHaugen.

Det har imidlertid gått gal vei. Først merket jeg at det ble mindre og mindre proteiner i maten (sikkert for å spare penger) vi kundene betalte jo det samme. Etter hvert ble også smaken dårligere.
Nå på søndag skulle vi kjøpe takaway til middag for familien og ble igjen meget skuffet, smakløst, full av salt og lite kjøtt.

Dette er slutten på vårt kundeforhold !

Dato for besøk: mai 2017
Takk, bjornnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. april 2017 via mobile enheter

Har kjøpt sushi her flere ganger. Synes denne restauranten har veldig god sushi. Du får maten raskt, ca innen 15 min, grei pris. Litt dumt at de ikke har hjemmelevering. Anbefaler sushien her.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, ShortyEva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sushi Og Thai Lambertseter, så også på

 

Har du vært i Sushi Og Thai Lambertseter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.