Vi spiste reinsdyr-entrecote og det smakte helt fantastisk - inkl sausen! 👍🏻😄
Anbefales på det sterkeste!
Vi spiste reinsdyr-entrecote og det smakte helt fantastisk - inkl sausen! 👍🏻😄
Anbefales på det sterkeste!
Nok en gang, nydelig mat. Også denne gang fisk, og torsken var perfekt. Godt smakfullt tilbehør. Hyggelige og raske servitører. Anbefales !!!
Middag her i forbindelse med ett møte. Veldig god mat. Travel kveld så litt treg service, men alt i alt svært bra opplevelse til greie priser. Anbefales.
Vi spiste lunsj på Stock i Barcode-kvartalet. Lokalet er moderne på den riktige måten, synes jeg, stemningen trivelig, det var lite folk der ved lunsjtid på en hverdag. Jeg likte at lunsjmenyen ikke var en forkortet variant av middagen. Det fantes dagens lunsjrett pluss 5-6 andre, mindre retter å velge mellom. Oppmerksom service.
Mor og far avslutta fin ferie på Santorini og inviterte med studentdatter på ein betre middag på Stock. Ein dyktig ung servitør gjorde godt inntrykk med sine gode vinanbefalinger og behageleg opptreden. Stekt torsk med italiensk rødvin smakte ypperleg. Bulgarsk dessertvin til osten var ein topp smaksopplevelse. Her får du ein fin matopplevelse og kvalitet for penga.