Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feiring av 70 års dag 🎉”
Anmeldelse av Stock Restaurant

Stock Restaurant
Vurdert som nr. 54 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste reinsdyr-entrecote og det smakte helt fantastisk - inkl sausen!
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, F4564QKritab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (270)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 270 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Nok en gang, nydelig mat. Også denne gang fisk, og torsken var perfekt. Godt smakfullt tilbehør. Hyggelige og raske servitører. Anbefales !!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, kbachken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Middag her i forbindelse med ett møte. Veldig god mat. Travel kveld så litt treg service, men alt i alt svært bra opplevelse til greie priser. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018

Vi spiste lunsj på Stock i Barcode-kvartalet. Lokalet er moderne på den riktige måten, synes jeg, stemningen trivelig, det var lite folk der ved lunsjtid på en hverdag. Jeg likte at lunsjmenyen ikke var en forkortet variant av middagen. Det fantes dagens lunsjrett pluss 5-6 andre, mindre retter å velge mellom. Oppmerksom service.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, phidas34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Mor og far avslutta fin ferie på Santorini og inviterte med studentdatter på ein betre middag på Stock. Ein dyktig ung servitør gjorde godt inntrykk med sine gode vinanbefalinger og behageleg opptreden. Stekt torsk med italiensk rødvin smakte ypperleg. Bulgarsk dessertvin til osten var ein topp smaksopplevelse. Her får du ein fin matopplevelse og kvalitet for penga.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Q4247IHjanh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stock Restaurant, så også på

 

Har du vært i Stock Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din