Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det sterkeste!”
Anmeldelse av Stock Restaurant

Stock Restaurant
Vurdert som nr. 57 av 1 555 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Et sted hvor du for fantastisk god mat og ikke minst supergod service! Et sted jeg vil både besøke selv igjen og anbefale til andre å oppleve!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (291)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 291 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Var her med min samboer i kveld og spiste nydelig entrecote. Hadde bord ved kjøkkenet så vi kunne se de lage maten, noe som var veldig interessant.
Det ble en kommunikasjonssvikt med servitøren, men dette løste de på en veldig god måte. Kommer tilbake neste gang vi er i Oslo.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Julie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted for både kjæreste-/venne-/familie- og jobbmiddager. Strålende service. Nydelig mat og god vin som passet til. Her får man valuta for pengene!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, thsksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk smakfull opplevelse; villkveite med røkt fiskesaus, smakfull drikke og veldig hyggelig betjening - bør oppleves!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, torfridb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Supergod mat. Profesjonell og hyggelig betjening som kom med gode anbefalinger både for mat, vin og øl.
Litt ubehagelig mye støy i lokalet (i 1. etasjen).

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, KaHaol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stock Restaurant, så også på

 

Har du vært i Stock Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.