Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Stock Restaurant

Stock Restaurant
Vurdert som nr. 52 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte sette oss ved et bord utenfor for litt mat. Vi fikk raskt meny og drikke på bordet. Vi gikk for breiflabb og kveite. Begge rettene smakte fortreffelige. God service fra personalet.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (270)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 270 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Spiste breiflabb til middag og det var noe av det beste jeg har spist noen gang. Min mann spiste entrecôte og han var veldig fornøyd . Veldig god service! Kan virkelig anbefale å spise her og vi kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, khbruun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Et sted hvor du for fantastisk god mat og ikke minst supergod service! Et sted jeg vil både besøke selv igjen og anbefale til andre å oppleve!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Var her med min samboer i kveld og spiste nydelig entrecote. Hadde bord ved kjøkkenet så vi kunne se de lage maten, noe som var veldig interessant.
Det ble en kommunikasjonssvikt med servitøren, men dette løste de på en veldig god måte. Kommer tilbake neste gang vi er i Oslo.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Julie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted for både kjæreste-/venne-/familie- og jobbmiddager. Strålende service. Nydelig mat og god vin som passet til. Her får man valuta for pengene!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, thsksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stock Restaurant, så også på

 

Har du vært i Stock Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din