God mat og service. Vel verd et besøk, godt utvalg og fikk gratis focaccia til barnet. Fin plass for lunsj.
Yoooo, legit noe av det beste jeg har smakt! Ferske råvarer, pesto, olivenolje<3 Helt faaaantastisk! Og jeg fikk maten superfort:)
Skuffende at de ikke kan tilby en glutenfri variant. Dette på tross av at det er samme eiere (og kjøkken?) som pizzarestauranten ved siden av, som selger utmerket glutenfri pizza.
dritgod focaccia, rask betjening og bra utvalg, tar med alle som kommer utenbys fra, da det er verdt å vise frem!
perfekt frokost/lunsj når det er fint vær og man vil sitte med noe digg i parken.. Mange vegetaralternativer. Best utvalg tidlig på helgene. Anbefaler den med asparges og muggost, fantastisk!