Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og godt”
Anmeldelse av Focacceria

Focacceria
Vurdert som nr. 653 av 1 571 Restauranter i Oslo
Beskrivelse: Dette flate brødet toppet med olivenolje, forskjellig krydder og ekte italienske råvarer, er en tidlig utgave av den moderne pizzaen. Den klassiske oppskriften sies å komme fra etruskerne. Navnet derimot kommer fra latinske fokus fuoco som betyr stekt i flammen.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Dette flate brødet toppet med olivenolje, forskjellig krydder og ekte italienske råvarer, er en tidlig utgave av den moderne pizzaen. Den klassiske oppskriften sies å komme fra etruskerne. Navnet derimot kommer fra latinske fokus fuoco som betyr stekt i flammen.
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

God mat og service. Vel verd et besøk, godt utvalg og fikk gratis focaccia til barnet. Fin plass for lunsj.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, MortenNo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 15 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Yoooo, legit noe av det beste jeg har smakt! Ferske råvarer, pesto, olivenolje<3 Helt faaaantastisk! Og jeg fikk maten superfort:)

Dato for besøk: november 2018
Takk, FayOfCourse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Skuffende at de ikke kan tilby en glutenfri variant. Dette på tross av at det er samme eiere (og kjøkken?) som pizzarestauranten ved siden av, som selger utmerket glutenfri pizza.

Dato for besøk: november 2018
Takk, GonkenK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2018

dritgod focaccia, rask betjening og bra utvalg, tar med alle som kommer utenbys fra, da det er verdt å vise frem!

Dato for besøk: april 2018
Takk, tdme2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. november 2016

perfekt frokost/lunsj når det er fint vær og man vil sitte med noe digg i parken.. Mange vegetaralternativer. Best utvalg tidlig på helgene. Anbefaler den med asparges og muggost, fantastisk!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Daniela E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Focacceria, så også på

 

Har du vært i Focacceria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.