Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himmelske fristelser”
Anmeldelse av Pascal

Pascal
Vurdert som nr. 6 av 24 Dessert i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. august 2020

Ypperlig er ett av ordene, himmelsk ett annet. Den beste isen og makroner jeg har spist, sjokolader av en annen verden, virkelig verdt ett besøk!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tone0489
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (137)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 137 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk smakfull lunch, kakene er ubeskrivelig gode. Rolig diskré atmosfære, så maten får all oppmerksomheten og det er fortjent

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MarianneMR2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Veldig koselig å dra til Pascal i Tollbugata! Kakene er supergode og vel verdt besøket. Er du ekstra heldig står sjefen selv i kassa

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, adrianb36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Deilige kaker og kaffe i ærverdige lokaler. Her får du alltid gode kaker og fin oppfølging av betjeningen. Anbefaler stedet. Pascal består av en kaffebar og et spisested med separate lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Da jeg giftet meg tok jeg med meg min kone og våre to forlovere å drakk Champagne og spiste kaker hos Pascal. Vi ble tatt godt imot av Pascal selv, utrolig hyggelig!
Nydelige kaker og champagne og ikke minst god stemning og masse latter.
Anbefales! Nydelig atmosfære.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, lonel111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pascal, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Pascal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din