Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg wok - meal for meal”
Anmeldelse av TUNCO

TUNCO
Få mat levert
Vurdert som nr. 12 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 23
Beskrivelse: For years we travelled around the world searching for exotic recipes and interesting ingredients, in order to bring the flavours home and share them with you. We would like to invite you on a journey where your tastebuds will reach ecstasy. FOR EVERY MEAL YOU BUY, YOU GIVE AWAY A MEAL TO SOMEONE IN NEED. #MEALFORMEAL.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: For years we travelled around the world searching for exotic recipes and interesting ingredients, in order to bring the flavours home and share them with you. We would like to invite you on a journey where your tastebuds will reach ecstasy. FOR EVERY MEAL YOU BUY, YOU GIVE AWAY A MEAL TO SOMEONE IN NEED. #MEALFORMEAL.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra wok, hyggelig personale og god atmosfære. Perfekt for et sunt, godt og rimelig måltid på farten, eller om du vil sitte ned og få følelsen av å sitte på en liten strandbar i sørøst-Asia eller mellom-amerika for et øyeblikk.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, HavardDalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (320)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 320 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018

Jeg digger Tunco, og jeg er obsessed med "The Vegan". Mine to negative kommentarer som fan må være disse: Prisene har steget liitt for høyt til at jeg drar innom her så ofte lenger, og når jeg sier at jeg ikke vil ha koriander - slutt å putt det oppi, for det ødlegger hele den ellers veldig digge matopplevelsen.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, netto777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Var ett fantastisk godt måltid vi fikk her, det var få retter, men alle var like fristende. Var også mulighet å velge sin egen miks.
Mye spesiell og sikkert lokal leskedrikker, da de solgte blant annet Tøyen Cola. Veldig hyggelige folk som tok i mot bestilingen. Vil absolutt anbefale folk å reise innom her for en god matopplevelse og atmosfære!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, joachimsoerboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med veldig god mat og hyggelig personal. Enkle wok retter med mye gode smaker.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, tritratri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

Good mat, til en fin pris. Bare veldig stressende omgivelser, kanskje dårlig timing jeg var der på! Men tar gjerne takeaway neste gang:)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, geenahvidsteen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TUNCO, så også på

 

Har du vært i TUNCO? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din