Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av TUNCO

TUNCO
Vurdert som nr. 14 av 1 601 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 24
Beskrivelse: For years we travelled around the world searching for exotic recipes and interesting ingredients, in order to bring the flavours home and share them with you. We would like to invite you on a journey where your tastebuds will reach ecstasy. FOR EVERY MEAL YOU BUY, YOU GIVE AWAY A MEAL TO SOMEONE IN NEED. #MEALFORMEAL.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: For years we travelled around the world searching for exotic recipes and interesting ingredients, in order to bring the flavours home and share them with you. We would like to invite you on a journey where your tastebuds will reach ecstasy. FOR EVERY MEAL YOU BUY, YOU GIVE AWAY A MEAL TO SOMEONE IN NEED. #MEALFORMEAL.
Anmeldt 20. september 2020

Veldig god mat, god oversikt over allergener og god service. Null problem å få tilrettelagt for gluten og melkefritt.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 259ingridb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (322)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 322 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

Brukte Tripadvisor for å finne noe godt å spise i nærheten av St. Hanshaugen. Det ble en innertier! Kjempegod mat som varmet på alle måter. Knasende sprø grønnsaker til nudlene. Meget hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen. Bare et lite minus: ikke veldig gode stoler ved bordene.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, BrittB310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Enkel meny med fristende nudelretter. Man får mat for pengene! En utrolig imøtekommende og serviceinnstilt kokk/medarbeider. Koselig sted å dra med et par venner.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, hannebakkemoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019

Kjempegode nudler med masse smak. Rask og hyggelig betjening. Gode alternativ for vegetarianere, anbefaler særlig Seoul friend med tempeh.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Line A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019

Dårlig mat. Skjønner ikke hvordan den kan få så høye anmeldelser av folk. Kan ikke sammenligne med ordentlig asiatisk mat. Er skam at dette blir regnet med i samme katagori. Drar ned hele matopplevelsen og tanken på hva asiatisk mat er.
Eneste pluss var hyggelige ansatte, men har dessverre ingen positive ting å si om maten.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
6  Takk, emilielC1479PD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TUNCO, så også på

 

Har du vært i TUNCO? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din