“Ikke på høyden”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Alt for høyt rangert på Trip Advisor! 165 for barnemeny som bestod av et halvt oppskåret eple, ris og ca 100 gram kylling...😳 Tilbake til New Anarkali!

Takk, Vegaarsheiulven

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og alltid bra og hyggelig service. Kan varmt anbefale nr 45, Kylling Koriander. Alltid hyggelig å bli møtt med sjefens smil og hyggelige serviceinstilling.

1  Takk, KPABooga
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Maten var nydelig og man får store posjoner. Jeg valgte chillistyrke "sterk" og syns ikke den var sterk i det hele tatt. Hvis man er vant med sterk mat så er det nok ikke noe problem å velge madrass eller vindalo. Servicen var også veldig bra! ^^

1  Takk, Viccibol
Anmeldt 18. oktober 2018

Hadde en flott feiring her i går! Super mat, drikke og herlige folk som jobber her! Bursdagsdessert på bordet kom de også med. Vi kommer igjen og igjen! Sees!

Takk, eva g
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Mother India leverer samme høye kvalitet gang etter gang. Finnes ikke bedre Indisk utenfor India (tror jeg)

1  Takk, Christian v

Reisende som så på Mother India, så også på

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!