Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste!”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Få mat levert
Vurdert som nr. 28 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 38
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Elsker maten på Mother India! Ingen restauranter i Oslo kan måle seg med dem når det gjelder indisk mat. Nam!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Tor Erik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (978)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

117121 av 979 anmeldelser

Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Her har jeg spist siden åpningen i 1993 og fått utrolig mat gang på gang. Tandoori Milla Julla anbefales og atmosfæren er herlig, laidback og morsom. Must visit.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, torsteins775
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Mother India er en institusjon. Lokalet på Bislet har ikke endret seg mye over årene, men maten har alltid vært fantastisk. Spesielt synes jeg Rogan Josh er laget til perfeksjon her. En annen favoritt er Chicken koriander. Meget hyggelig betjening og fantastiske kokker. Alle de indiske klassikerne får du her med høy kvalitet. Deres ferske nan brød er også fantastisk. Beste indiske i Oslo (fra en som har prøvd de fleste).

Dato for besøk: november 2018
Takk, StianR76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Etter at vi har lest alle de positive anmeldelser bestemte vi oss for å ta en middag der. Og det skulle vi aldring gjort! Så elendig service og ikke minst maten. maten smakte ikke indisk i det hele tatt.Kyllingen som skulle vært grillet, smakte som en kokt kylling, sausen som ble servert smakte kun tomater .... ikke mye indisk. Mannen min ble dårlig i magen av maten ... kommer aldri til å spise her igjen! Lokale er sliten og er for trangt

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 679daris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Uten tvil «Beste indisk restaurant» i byen,
Samme eier i nesten 30år og alltid like blid.
Anbefaler på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 387adnanr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mother India, så også på

 

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din