“Eldste og beste indisk restaurant i Oslo”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Mother India skuffer aldri, samme blid eier i nesten 30 år. Her lages indisk mat fra bunnen av og må virkelig besøke stedet for å få en liten smak bit av India og velkjente krydder & aroma.
Ut etter velsmakende indisk mat «Mother India» er stedet.
Anbefales på det sterkeste👌🏻

2  Takk, 387adnanr

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vår favoritt indisk restaurant i 15 år, alltid god mat og hyggelig service. Sist bestilte jeg bord 17:40, og ankom etter 15 min. Ble møtt med en smill i døra og leid til dekket bord tross stappfull restaurant. Maten smakte utmerket... som alltid. ❤

Takk, 171Elvira171
Anmeldt 18. januar 2019

Min faste indiske restaurant i mange år, alltid god mat og god service. Bestiller ofte take away, kort ventetid og alltid hyggelig å bli møtt av et smil fra sjefen selv. Kommer altid tilbake med jevne mellomrom når suget etter indisk mat melder seg. Anbefales!

1  Takk, Jo B
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette minner meg mere om et gatekjøkken.
Tørr kylling, smakløs saus og fult av sykkelbud som skulle hente sto ved siden av borde og så på når vi spiste.
Never again !!!

2  Takk, DNO_opera
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

En av de eldste indiske restauranter som har holdt seg meget bra, hvert besøk er en glede. Ferske råvarer, spesielt bra for vegetar rettene, et kjøkken med kjærlighet for god mat. Rolig interiør og hyggelig betjening. Anbefales.

Takk, Anette B

Reisende som så på Mother India, så også på

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!