Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eldste og beste indisk restaurant i Oslo”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 31 av 1 570 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 38
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Mother India skuffer aldri, samme blid eier i nesten 30 år. Her lages indisk mat fra bunnen av og må virkelig besøke stedet for å få en liten smak bit av India og velkjente krydder & aroma.
Ut etter velsmakende indisk mat «Mother India» er stedet.
Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 387adnanr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (993)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

113117 av 993 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vår favoritt indisk restaurant i 15 år, alltid god mat og hyggelig service. Sist bestilte jeg bord 17:40, og ankom etter 15 min. Ble møtt med en smill i døra og leid til dekket bord tross stappfull restaurant. Maten smakte utmerket... som alltid. ❤

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 171Elvira171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2019

Min faste indiske restaurant i mange år, alltid god mat og god service. Bestiller ofte take away, kort ventetid og alltid hyggelig å bli møtt av et smil fra sjefen selv. Kommer altid tilbake med jevne mellomrom når suget etter indisk mat melder seg. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jo B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette minner meg mere om et gatekjøkken.
Tørr kylling, smakløs saus og fult av sykkelbud som skulle hente sto ved siden av borde og så på når vi spiste.
Never again !!!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, DNO_opera
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

En av de eldste indiske restauranter som har holdt seg meget bra, hvert besøk er en glede. Ferske råvarer, spesielt bra for vegetar rettene, et kjøkken med kjærlighet for god mat. Rolig interiør og hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mother India, så også på

 

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.