Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke som forventet, helt ok”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Vurdert som nr. 28 av 1 504 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 38
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Ikke som forventet, helt ok mat. Bestilte butter chicken og ris (veldig tørt), lite smak. Spist en del indisik i Oslo, dette er desidert den dårligste opplevelsen jeg har hatt av Indisk i byen... Lokalene kunne også trengt en oppussing!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, foooodielover93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (981)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 982 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020

Knallbra mat. Autentisk! Hyggelig betjening, og rause porsjoner. Forrettene var store, kan deles om man ikke er oversulten. Feiret bursdag og fikk is og kaffe. Will be back!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MortenKristiansen2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Utrulig god mat og hyggelig betjening:) God avstand mellom bordene. Her kjem me gjerne igjen!
Helsing fra Bergen

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 719sigride
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og særdeles hyggelig betjening. Mon var det sjefen selv som serverte oss? Skeptisk tenåring ble overbevist og vi kommer garantert tilbake en annen gang :)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 734trines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Maten er kjempegod, og jeg har dratt dit med min familie i alle år. Dersom en vil ha indisk er dette stedet å dra til.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, erlingw644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mother India, så også på

 

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din