“Trivsel og mat”
Anmeldelse av Mother India

Mother India
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 29. januar 2024

Vi gikk på restaurant i for en trivelig feiring med god mat. Det fikk vi fullt ut på Mother India i Pilestredet denne januarkvelden. Meget vennlig mottakelse, god, og ikke masete service passelig rask servering av smakfulle og rikelige retter.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, hri n

Anmeldt 15. januar 2024 via mobile enheter

Ekstremt sur kelner. Ryddet vekk maten vår før vi var ferdig med å spise, fjernet også telys fra bordet vårt 45 minutter før stengetid. Maten var god, men opplevelsen ble ødelagt.

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, vildemarief
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Superhyggelig servitør, men stedet levde ikke helt opp. God mat, men ikke helt som forventet for 289 kr. Spiste en curry og en tandori.

Kaldt lokale og litt kantinepreg. Litt kjipt dekketøy og te servert i institusjonskopp. Litt for treg servering æ. De glemte de at en av rettene ikke skulle ha koriander så vi måtte vente en ekstra runde i tillegg.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, bjorska
Anmeldt 5. oktober 2023

Veldig hyggelig personal, utrolig god indisk mat🙌 vi storkoste oss - og vi kommer tilbake for å spise her neste gang vi er i Oslo 🛍️

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, tonjen817
Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Du føler deg velkommen fra første øyeblikk. Ekstra god service og veldig god indisk mat…..

Dato for besøk: september 2023
Takk, Curious04078873002

Reisende som så på Mother India, så også på

Har du vært i Mother India? Del dine erfaringer!