“Ligg unna!!”

Stortorvets Gjæstgiveri
Prisklasse: kr 0 - kr 2 164
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Gjæstgiveriet serverer både norsk mat og spennende retter fra det internasjonale kjøkken i en uformell atmosfære. Man kan også bare slappe av med noe godt og drikke. Hver lørdag spilles det jazz i cafeen, med mange populære norske og utenlandske artister. Hele året er det mulig å bestille et eget rom til ditt selskap i 2. etasje. Her serveres 3-retters middag med tilhørende drikke. Huset ble reist omkring år 1700, så dette er en av Oslos eldste restauranter, med gammelt norsk interiør. Trivelig uteservering i bakgården.
Anmeldt 25. november 2018

Det tok lang tid å få bestilt drikke og mat. Serveringen deretter var utrolig treg. Underveis gikk brannalarmen (vi satt i 2.etg), personalet virret rundt og gjestene måtte selv ta initiativ til evakuering. Etter flere minutter var vi ikke i nærheten av å ha kommet hverken ned eller ut. Det var tydeligvis falsk alarm, men ingen unnskyldning eller forklaring.
Når vi gjør opp hevder servitøren at betalingen ikke gikk gjennom og måtte gjentas. heldigvis var vi oppmerksomme og visste at den var godkjent, hun måtte da lete blant masse sammenkrøllede kvitteringer før hun fant vår og aksepterte at det sto at den var gått gjennom. Ingen unnskyldning. Så hevder hun at selskapet ikke har betalt for en porsjon lutefisk - men her hadde hun talt feil. Igjen ingen unnskyldning. Lutefisken smakte bra, men totalopplevelsen var forferdelig! Ligg unna!

Takk, Elisabeth C

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Maten var bestilt på forhånd. Fikk tilvist plass, gikk lang tid før alle gjestene fikk drikke, måtte etterlyse. Maten og var grei nok. De ned hjort klaget over litt mørt kjøtt. Besøket bar preg av at de hadde for mye å gjøre og det ble kaotisk. Toalett lite innbydende. Sjarmerende sted med forbedrings potensiale.

Takk, carlth0rer
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Litt sjokkerende å få et stykke lutefisk servert mutters alene på et fat. Tilbehøret; druknet bacon og erter kom etter 15 min. Potet var forresten det eneste varme... bare skuff dette, flau på stedets vegne..

1  Takk, RagneS4
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Tok med barna på 9 og 15 år hit for å spise julemat. Vi måtte forhåndsbestille maten og valget falt på pinnekjøtt og ribbe. Det var enkelt å komme i kontakt med dem via e-post. De la til rette for at 9-åringen skulle få halv porsjon ribbetallerken til halv pris. Porsjonen var romslig selv om den var halvert. Fantastisk langridsstektribbe som smeltet i munnen med sprø svor, i tillegg til Vossakorv og annet tilbehør som smakte fortreffelig. Pinnekjøttet servertes 2 ganger og porsjonene var store begge gangene. Tilbehør får man påfyll av etter behov. Betjeningen var oppmerksomme og veldig serviceinnstilte. Prisene er litt stive, så det er eneste grunnen til at stortorvets gjestgiveri ikke får full score. Ellers er det en fascinerende bygning med mye historie og god atmosfære.

Takk, 102elisabetho
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 13pers samlet til julebord.
Man vet hva man får i denne perioden på Stortorvets Gjestgiveri; tradisjon, atmosfære og maskinmessig mat.
Vi hadde en god blanding av juletallerken, pinnekjøtt og reinsdyr. Rettene var forsåvidt OK.
Man hadde klart å få sprø svor på ribba. Men tilbehøret var «middelmådig» og mye syrlig smak.
Pinnekjøttet ble servert 2x. Bra.
Reinsdyret var OK.
Passe porsjoner.
Maten og opplevelsen ros i land med hyggelig betjening og masse godt drikke til.

Takk, Gullord

Reisende som så på Stortorvets Gjæstgiveri, så også på

Har du vært i Stortorvets Gjæstgiveri? Del dine erfaringer!