Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat og dårlig service”
Anmeldelse av Stortorvets Gjæstgiveri

Stortorvets Gjæstgiveri
Vurdert som nr. 551 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 0 - USD 189
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Gjæstgiveriet serverer både norsk mat og spennende retter fra det internasjonale kjøkken i en uformell atmosfære. Man kan også bare slappe av med noe godt og drikke. Hver lørdag spilles det jazz i cafeen, med mange populære norske og utenlandske artister. Hele året er det mulig å bestille et eget rom til ditt selskap i 2. etasje. Her serveres 3-retters middag med tilhørende drikke. Huset ble reist omkring år 1700, så dette er en av Oslos eldste restauranter, med gammelt norsk interiør. Trivelig uteservering i bakgården.
Anmeldt 26. november 2018

Vi hadde forhåndsbestilt mat, men måtte allikvel vente godt over en time på forrett (kun halvparten av følge hadde forrett), og vi måtte vente veldig lenge etter dette på hovedretten (vi hadde med to barn, så for de å vente 1 1/2-2 timer på mat (som var forhåndsbestilt) ble veldig lenge).
Vi måtte hele tiden spørre om påfyll av vann - og det var vanskelig å komme i kontakt med servitørene.

Maten var dessverre ikke noe god heller - de som spiste pinnekjøtt mente det var kokt for lite, hjorten var utrolig seig og smakløs....

Da vi bestilte etterspurte vi andre dessertalternativ til barna og fikk beskjed om at de skulle fikse noe - da vi fikk desserten fikk barna et av alternativene som stod på menyen allikevel.......

Betjeningen i garderoben var dessverre også lite serviceinnstilt.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, anncharlotteh453
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (488)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6771 av 488 anmeldelser

Anmeldt 25. november 2018

Det tok lang tid å få bestilt drikke og mat. Serveringen deretter var utrolig treg. Underveis gikk brannalarmen (vi satt i 2.etg), personalet virret rundt og gjestene måtte selv ta initiativ til evakuering. Etter flere minutter var vi ikke i nærheten av å ha kommet hverken ned eller ut. Det var tydeligvis falsk alarm, men ingen unnskyldning eller forklaring.
Når vi gjør opp hevder servitøren at betalingen ikke gikk gjennom og måtte gjentas. heldigvis var vi oppmerksomme og visste at den var godkjent, hun måtte da lete blant masse sammenkrøllede kvitteringer før hun fant vår og aksepterte at det sto at den var gått gjennom. Ingen unnskyldning. Så hevder hun at selskapet ikke har betalt for en porsjon lutefisk - men her hadde hun talt feil. Igjen ingen unnskyldning. Lutefisken smakte bra, men totalopplevelsen var forferdelig! Ligg unna!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elisabeth C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Maten var bestilt på forhånd. Fikk tilvist plass, gikk lang tid før alle gjestene fikk drikke, måtte etterlyse. Maten og var grei nok. De ned hjort klaget over litt mørt kjøtt. Besøket bar preg av at de hadde for mye å gjøre og det ble kaotisk. Toalett lite innbydende. Sjarmerende sted med forbedrings potensiale.

Dato for besøk: november 2018
Takk, carlth0rer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Litt sjokkerende å få et stykke lutefisk servert mutters alene på et fat. Tilbehøret; druknet bacon og erter kom etter 15 min. Potet var forresten det eneste varme... bare skuff dette, flau på stedets vegne..

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, RagneS4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Tok med barna på 9 og 15 år hit for å spise julemat. Vi måtte forhåndsbestille maten og valget falt på pinnekjøtt og ribbe. Det var enkelt å komme i kontakt med dem via e-post. De la til rette for at 9-åringen skulle få halv porsjon ribbetallerken til halv pris. Porsjonen var romslig selv om den var halvert. Fantastisk langridsstektribbe som smeltet i munnen med sprø svor, i tillegg til Vossakorv og annet tilbehør som smakte fortreffelig. Pinnekjøttet servertes 2 ganger og porsjonene var store begge gangene. Tilbehør får man påfyll av etter behov. Betjeningen var oppmerksomme og veldig serviceinnstilte. Prisene er litt stive, så det er eneste grunnen til at stortorvets gjestgiveri ikke får full score. Ellers er det en fascinerende bygning med mye historie og god atmosfære.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 102elisabetho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stortorvets Gjæstgiveri, så også på

 

Har du vært i Stortorvets Gjæstgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.