Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat med god service”
Anmeldelse av Stortorvets Gjæstgiveri

Stortorvets Gjæstgiveri
Bestill bord
2
ons. 20.10.
20:00
Vurdert som nr. 450 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 0 - USD 189
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Gjæstgiveriet serverer både norsk mat og spennende retter fra det internasjonale kjøkken i en uformell atmosfære. Man kan også bare slappe av med noe godt og drikke. Hver lørdag spilles det jazz i cafeen, med mange populære norske og utenlandske artister. Hele året er det mulig å bestille et eget rom til ditt selskap i 2. etasje. Her serveres 3-retters middag med tilhørende drikke. Huset ble reist omkring år 1700, så dette er en av Oslos eldste restauranter, med gammelt norsk interiør. Trivelig uteservering i bakgården.
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Vi var 4 personer på Stortorvet gjestgiveri på helgens Oslo tur. Veldig god mat og hyggelig service fra en imøtekommende og blid mann:) Jeg spiste pannestekt lange med godt tilbehør. På bordet var det også stekt andebryst, biff og pannestekt fjellørret. Alt smakte fortreffelig. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, hannes693
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (467)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 467 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Styr unna denne restauranten. Ingen god service og ingen av betjente er opptatt av å gjøre noe for gjester. Vi måtte bare reise oss opp å gå der fra etter at vi ventet i minst 30 min før vi har fått en betjent som kom med et spørsmål om hva vi skal drikke, vi satt uten vann uten noen vi kunne spørre om noe vi trengte. Det var ingen andre gjester som skulle få servering og de som var der igjen var på vei til å gå. Ser ut som at alle som jobber på dette stedet jobber hardt for å legge dette stedet ned og ikke tjene noe som hels på sin business.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Solaskinner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

En kunnskapsrik servitør møtte oss i det ellers folketomme lokalet. Hun anbefalte alle rettene men avslørte at hun hadde en viss kunnskap om mat og drikke. Plutselig dukket det opp en sivilkledd mann ved bordet og lurte på om alt var bra. Da hadde vår servitør gått fra jobb og satt på utsiden av bardisken og drakk vin, i høylytt selskap sammen med andre som også muligens hadde gått fra jobb. Forrettene og ørreten min var flott. Rekekurven var en trist historie av vasne gamle frosne reker, langt under det man forventer på en av Oslos kvalitetsrestauranter. At den hyggeligste servitøren fløy rundt i shorts på en flott restaurant orker vi ikke engang å nevne. Vi hadde tenkt oss tre retter med avec i dag men vi spanderte heller pengene på en taxi hjem og tok dessert og avec der.
Dette stedet må strammes opp hvis dere vil tilbake til gammel storhet. Gjennomsnittsrestauranter er det nok av i byen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Serendra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Her kjente jeg meg ikke igjen.
Har blitt et fjortis sted med sure og frekke arbeidere, som ikke tar noe hensyn til smitte reglene.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, kristenh754
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Vi kom form å spise lunch samt høre på jazz en lørdag formidddag.
Jazzzen var topp, maten var nesten OK. Servisen skulle ha ekstra poeng for å vvære underholdende. Bordene rundt oss fikk mat, men nesten ingen av dem fikk det de hadde bestilt og noen bord fikk den maten andre hadde bestilt. Vi ble litt spent på hva som vill hende med oss. Servitøren hadde glemt å bestille den på kjøkkenet. Da den endelig kom fikk vi 1 hamburger og to smørbrød med Skagenrøre, Vi skulle ha to hambrugere og et roastbiff smørbrød, så alt måtte ut igjen. Ihele restauranten var det bare en servitør ssom betjente kasssen. Dette var ren parodi på service. Dette var Fawlty Towers hvor var Emanual?

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stortorvets Gjæstgiveri, så også på

 

Har du vært i Stortorvets Gjæstgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din